Gästlägenheten

14 november 2021 Från och med måndag 15 november är det äntligen möjligt att boka vår lilla gästlägenhet, som vi nu har inrett.

Vår gästlägenhet ligger på baksidan av Kokillbacken 6 med samma ingång som till tvättstugan. Den är utrustad med komplett köksutrustning för frukost och mindre måltider samt bäddsoffa med plats för två, soffbord, matbord, stolar och förvaringsskåp. Lägenheten är avsedd för att våra medlemmar skall kunna erbjuda sina gäster ett bekvämt och prisvärt boende vid kortvariga besök.

Bokning och kostnad

Rummet bokas på samma sätt som vår tvättstuga genom Aptus-portalen vilken alla fått information om hur den används. Under den tid du har bokat lägenheten ger dina egna nyckelbrickor av plast tillträde till lägenheten.

Bokning sker dygnsvis, med tidsintervallet från 15.00 inflyttningsdagen till 11.00 utflyttningsdagen. Sammanhängande bokning omfattar max. 5 nätter, vilket även är det antal som varje medlem kan boka per månad. Undantag kan göras efter kontakt med och acceptans av styrelsen.

Kostnaden är 200:- per dygn och faktureras genom att beloppet läggs på nästkommande avi för månadsavgiften. 

För mer information om lägenheten och de regler som gäller för den, se Gästlägenhet

Ett stort tack till Elisabeth och Christer Andersson, som lagt ner många timmar på att välja och införskaffa all inredning till lägenheten!

 Ni är varmt välkomna till vår fräscha gästlägenhet, och vi hoppas att era gäster får en skön sömn!