God Jul

20 december 2021

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

önskar vi alla boende i Brf Kungsvyn! Vi hoppas på ett fridfullt och vintervitt slut på detta vårt första år tillsammans, och ser med förväntan fram mot föreningens första ”riktiga” helår. Vi håller också tummarna för att vi alla kan träffas fysiskt på föreningsstämman i maj!

TVÄTTSTUGAN

Hittills har tvättstugan kunnat bokas långt i förväg utan några särskilda regler. Men eftersom vi märkt att det är populärt att sköta sin ”stortvätt” där, är vi tvungna att införa bokningsregler som ger alla lika möjlighet att kunna boka tid. Från 30 december gäller därför att man endast kan boka ETT pass åt gången, och högst SEX pass per månad. Först när en bokad tid har passerats, kan man boka en ny tid. Ett pass omfattar 3 timmar, och den tid man bokar avser användning av tvättmaskin. Tiden som man disponerar torktumlare och torkskåp är förskjuten 30 minuter, och den totala tid man har tillgång till tvättstugan är alltså 3,5 timmar per bokat pass, varav en halvtimme överlappar med intilliggande pass.

 SAMARBETSKOMMITTÉN

Om Du har idéer eller förslag till hur vi kan göra vårt boende bättre eller trivsammare, så kontakta gärna antingen Thomas Niejahr i K1 eller Karin Kroon i K6 för att bolla idéerna. Eller skicka ert förslag till vår e-post brfkungsvyn@gmail.com.

 

INFOTAVLAN i entrén till Kokillbacken 6 har tyvärr varit ur funktion en längre tid. Hjälp är på väg!

Med vänlig hälsning

Styrelsen