Infobrev oktober

16 oktober 2022

VÄRMESTOPP 24 OKTOBER!

Eon har meddelat att man stänger av fjärrvärmen måndagen den 24 oktober mellan klockan 08:00 och 18:00.

Detta innebär att vi inte har varmvatten under denna tid, och att det inte kommer att ske någon uppvärmning vare sig av luften i ventilationen eller av vattnet i radiatorerna.

Orsaken till avstängningen är att en ny kund skall anslutas till fjärrvärmesystemet.

GARANTIBESIKTNING

Den så kallade tvåårsbesiktningen av vår fastighet skall genomföras under tiden 28 november till 1 december. Om ett par veckor kommer alla att få ett formulär i brevlådan, där man kan anmäla sådana fel eller brister i sin lägenhet som man anser är garantifel. Om man har anmält fel, måste man sedan se till att besiktningsmannen kan få tillträde till lägenheten under besiktningsperioden.

PÅMINNELSE

Vi vill påminna om att den dörrautomatik som vi har i entrédörrar (även till garage, cykelrum, miljörum, tvättstuga etc) är mycket känslig mot felaktigt handhavande. Man får ALDRIG ställa upp dörren med hjälp av något fysiskt stopp eller hinder, utan enbart genom att manövrera den knapp som sitter på styrenheten ovanför dörren. Se anvisning på anslag vid dörrarna eller på hemsidan! Vid felaktigt handhavande går automatiken sönder och måste repareras för dyra pengar.  

 

Styrelsen


Till nyhetslistan