Infobrev maj 2023

17 maj 2023

ÄNDRAT TILLTRÄDESSKYDD

Natten mellan 14 och 15 maj hade vi tråkigt nog allvarliga stölder från vårt garage. Vi vet inte hur tjuvarna har berett sig tillträde till garaget, men vi ser oss nödsakade att göra en del förändringar av vårt tillträdesskydd:

·       Fr o m 16 maj kan man inte använda portkod för att komma in i våra portar mellan kl 22 och 06. Under denna tid måste man ”blippa” med sin tagg eller använda porttelefonen.

·       Fr o m 22 maj har vi ny portkod. Denna har delats ut i postfacken. Obs! Lämna bara ut koden till personer du känner, och låt bud i stället använda porttelefonen.

·       Vi har beställt installation av förstärkt brytskydd på dörren bredvid garageporten

·       Vi tar in offerter på kamerasystem för övervakning av garaget. I bästa fall kan vi redovisa dessa samt diskutera för- och nackdelar med kameraövervakning efter föreningsstämman den 24 maj.

 

Om du har synpunkter på ovanstående så höj rösten efter stämman, eller mejla brfkungsvyn@gmail.com 

 

FÖRENINGSSTÄMMA 24 MAJ 2022

Glöm inte årets föreningsstämma den 24 maj som äger rum på Stora Scenen i Kulturhuset på Furuhällsplan 1, Kungsängen. Enklast går man in från baksidan av Kulturhuset, dvs från Kyrkvägen 3. Alla skall ha fått stämmohandlingar i sitt postfack, hör av dig annars.

 

Stämman börjar kl 18, och vi ber er vara på plats senast en kvart innan så vi hinner registrera alla deltagare i röstlängden. Allra helst ser vi att ni droppar in från kl 17:15, då vi bjuder på mingel med macka, kaffe, te och läsk.

 

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen