NÄSTA ÅR I KUNGSVYN

06 december 2021 Vid sitt senaste möte behandlade styrelsen förutsättningar för nästa års verksamhet i föreningen. Här är ett axplock:

MÅNADSAVGIFTER

Månadsavgifterna höjs med 2% från årsskiftet. Det innebär en ökning med ca 50–100 kronor, beroende på lägenhetsstorlek. Höjningen är i enlighet med den ekonomiska flerårsplan som ligger till grund för föreningens bildande och verksamhet, och svarar mot bedömd ökning av våra driftskostnader för 2022.  

 PARKERINGSPLATSER

Enligt avtalet med Corepark höjs avgifterna för P-platser (både i garage och utomhus) med 2,5%, dvs ca 10–25 kr per månad.

Styrelsen bedömer att det på några års sikt kommer att bli en kraftigt ökad efterfrågan av laddplatser både ute och inne (vi har redan kö till våra befintliga tre platser), och beslutade därför att under början av 2022 ta fram ett förslag till installation av ett modernt, lastbalanserat system som medger debitering efter förbrukning samt enkel gradvis utbyggnad i takt med behovet. Det är sedan föreningsstämman i maj 2022 som beslutar om systemet skall införas eller ej.

 UTOMHUSMILJÖ

Vi är inte nöjda med miljön vid vår fastighetsgräns mot Ringvägen, och styrelsen har därför avsatt medel i budgeten för att göra gränsen säkrare och mer hållbar i samband med att kommunen bygger om Ringvägen till gångfartsområde med parkeringstorg. Vi måste även satsa en del medel för att stoppa eroderingen av vår ”rabatt” längs Enköpingsvägen.

 VI ÖNSKAR ALLA BOENDE ETT GOTT AVSLUT PÅ FÖRSTA ÅRET I NY BOSTAD!

 Med vänlig hälsning

Styrelsen 


Till nyhetslistan