God Jul!

15 december 2022

GARANTIBESIKTNINGEN

Under tiden 28 november – 1 december gjordes en garantibesiktning av vår fastighet, med syfte att upptäcka och dokumentera fel som enligt entreprenadbestämmelserna (ABT 06) utgör garantifel. Det är främst fel som har uppkommit efter slutbesiktning 2020, men som inte beror på slitage eller bristande underhåll, som räknas som garanti.

Besiktningsmannen har noterat något garantifel i nästan alla de lägenheter som han fått tillträde till. Vanligast förekommande är sprickor i väggarna och bristfälligt monterade diskmaskiner. I stort var hans bedömning dock att våra hus är mycket välbyggda. Framöver blir det nu vårt ansvar att tillsammans förvalta och ta hand om dem!

Alla medlemmar kommer att få protokollet för sin lägenhet i sitt postfack inom närmaste veckan. Åtgärder/reparationer kommer att börja 16 januari 2023 och pågå under ca två månader. Mer detaljerad information kommer efter nyår! Åtgärder mot brister i fastighetens ventilationssystem, hissar, trapphus och dränering påbörjas omgående och avslutas senast 31 mars 2023.  

 GARAGEPORTEN

var ur funktion på morgonen 13 december. Det berodde på att ett kvastskaft hade placerats framför den sensor som skall känna av om det finns hinder för porten att öppna. Ställ alla kvastar på samma sida som den lilla dörren!

 VI ÖNSKAR ALLA BOENDE EN GOD JUL OCH ETT GOTT AVSLUT PÅ ÅRET! 

Med vänlig hälsning

Styrelsen


Till nyhetslistan