Infobrev september

09 september 2022

Trafikhinder 12 – 23 september

Under vecka 37 och 38 måste Tuve Bygg göra avspärrningar p g a markarbeten i hörnet av Kokillbacken och Gjutaretorget.  Under vecka 37 kommer genomfart från Centrumvägen till Kokillbacken inte att vara möjlig. Under vecka 38 kommer infart till Kokillbacken inte vara möjlig från Enköpingsvägen, utan man måste köra in från Centrumvägen via Gjutaretorget. Nedan finns länkar till två kartor som visar planerade avspärrningar i detalj.

Höstträff 25 september

På söndag 25 september kl 14 ordnar vi åter en föreningsträff på gården. Då byter vi information om aktuella frågor, men framför allt minglar vi med våra grannar och har trevligt. Inbjudan kommer i era postfack, och vi vill gärna ha svar om deltagande senast söndag 18 september!

Miljörummet

Vi vill påminna om att Miljörummet enbart är avsett för återvinning av förpackningar, tidningar och småelektronik. Föreningen har ingen entreprenör som hämtar möbler, mattor, kläder, väskor, husgeråd eller andra grovsopor som slängs där!  

Varje gång det slängs grovsopor i miljörummet måste vi beställa separat dyr transport av dessa till kommunens kretsloppscentral, och denna kostnad drabbar oss alla i form av högre månadsavgifter. Var och en måste själv se till att egna grovsopor transporteras dit!

Pappkartonger måste dessutom vikas ihop och komprimeras innan de läggs i behållaren. Annars måste vi betala för hämtning flera gånger per vecka, vilket också skulle drabba oss alla!

 

Styrelsen


Till nyhetslistan