Blandad information för februari 2024

19 februari 2024 Här kommer blandad information till Brf Mårdens medlemmar.
Skylt i Jarlabergsparken

Ny TV på gård 13 – lika gård 12

Innan februari är slut så kommer gemensamhetslokalen på gård 13 ha en ny, stor, fin TV-skärm istället för projektorn med tillhörande duk som tidigare har varit installerat. Nu kan du strax visa festliga bildspel eller lägga upp agendan i storbild när du har dina möten eller kalas/fester!

Du kommer väl på årsstämman söndagen 19:e maj kl. 11?

Och apropå februari månadsslut; innan februaris utgång ska motioner till årsstämman inkommit. Du kan maila din motion till info@brf-marden.se, eller lämna i pappersform i brevlåda i någon av våra gårdslokaler. Styrelsen hälsar alla medlemmar välkomna till årsstämman i gemensamhetslokalen på gård 12, söndagen den 19:e maj kl.11. Separat kallelse kommer tidigast sex veckor, men allra senast två veckor innan. Där framgår hur du meddelar din närvaro!

Valberedningen har påbörjat sitt arbete

Känner du att du vill och kan bidra till Brf Mårdens utveckling? Tveka inte att skicka en intresseanmälan till vår valberedning (valberedningen@brf-marden.se) så de kan presentera uppdraget närmare. Du kan erbjudas plats i en driven styrelse som jobbar för att Brf Mården ska fortsatt vara en trygg, harmonisk och välmående bostadsrättsförening. Vi i sittande styrelse ser fram emot att få nya kompetenser i vår grupp. Kan du fastigheter, IT, ekonomi, juridik, kommunikation och/eller har goda idéer för Jarlaberg och Brf Mården – hör gärna av dig!

Nu får Jarlaberg en ännu trevligare park!

Nacka Kommun har startat upprustningen av lekplatsen/parken mittemellan Landåvägen/Fyrspannsvägen och Diligensvägen. ”En plats att leka, vila, njuta av solen och spela boule. Eller spela spel!” Om du vill läsa mer; sök på ”Jarlabergsparken” på nacka.se. Vi ser fram emot att ta del av den uppfräschade parken som ska stå klar till sommaren.

Snart når du oss via telefon

Brf Mårdens styrelse har tagit beslut om att teckna ett mobilabonnemang som kommer bli en av styrelsens officiella kontaktvägar; särskilt vid akuta ärenden. Vi återkommer när abonnemanget är taget i drift och information om hur vi ser att du ska kunna nyttja denna nya tjänst.

Ovanstående information hittar du lägst ned på sidan i Pdf-format.

Mvh Brf Mårdens styrelse

 

#2 - 2024 Blandad information

Till nyhetslistan