Ditt boende i Brf Mården

Här presenterar vi alla funktioner som du som medlem har möjlighet att ta del av som boende i Brf Mården. Under respektive undermeny hittar du information, dokument/blanketter och vilka regler som gäller för olika funktioner i Brf Mården.
Trapphus i Brf Mården

Hur ska jag tänka kring olika funktioner i min lägenhet? Vad är mitt ansvar och vad är föreningens? Ja, frågorna är många när man flyttar in i en ny förening - men vi vill börja med att önska dig varmt välkommen!

Välkommen hem - vi börjar i entrén och trapphuset

Vi har fina trapphus - breda med ljus och bra takhöjd, ofta utsmyckade med konst.  Tänk på att enligt brandföreskrifter ska entréer och trappor hållas rena från “lösa föremål”, dvs barnvagnar, cyklar, skor, torkmattor mm. Detta är också en förutsättning för att städning ska kunna genomföras på ett bra sätt.

Vid en brand kan små hinder och snubbelrisker innebära stor fara. Använd aldrig hiss vid brand!

Här till vänster hittar du olika sidor med ämnen som underlättar för dig som medlem i Brf Mården. Saknar du något efter att läst igenom dessa så tveka inte att kontakta föreningens styrelse, som är de som ansvarar för denna hemsida. Du når styrelsen på info@brf-marden.se.