Boendeappen

Fastighetsägarna Service (FÄS) har en egen boendeapp där det mesta som är kopplat till ditt boende finns samlat. Du hittar appen genom att söka på "Boendappen Avy" på Google Play eller i App Store.

Smidig felanmälan

Du kan enkelt felanmäla ärenden för boendet i Boendeappen och följa ärendets status tills det är slutfört, t.ex tvättmaskin som inte fungerar, port som krånglar.

Betala dina avgifter

När du laddat ner Boendeappen kan du se dina avgiftsavier och fakturor för köp där. Här kan du betala enkelt och tryggt med BankID.

Information om huset/föreningen

I Boendeppen finns en kommunikationskanal som Brf-styrelsen/Samfälligheten kan använda för att nå ut med information som rör ditt boende, t.ex. vattenavstängning, grannkvällar m m.

Köhantering för garageplats

Via Boendeappen kan du enkelt ställa dig i kö för en garageplats, du kan även se var i kön du står och signera kontrakt.

Tjänster för hemmet

I boendeappen kan du beställa åtgärder för vanliga fel i hemmet, t.ex. en droppande kran eller avloppsstopp. Fastighetsskötaren utför oftast arbetet. De flesta åtgärder som görs i den egna bostaden debiteras boende.

Erbjudanden

I Boendeappen hittar du också olika erbjudanden, allt från rabatt på hemförsäkring och vitvaror till kostnadsfri köksplanering.