Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Det bästa av det mesta för er bostadsrättsförening

Tack vare våra samarbetsavtal med noggrant utvalda leverantörer har brf-medlemmar i HSB alltid tillgång till förmånliga erbjudanden. Vi samarbetar med ett stort antal leverantörer vars varor och tjänster lever upp till våra hårt ställda krav.

En ramavtalsentreprenör är en trygg samarbetspartner där vi garanterar säkra beställningar med hög kvalitet. Ett ramavtalet reglerar vilka produkter och tjänster en leverantör ska kunna leverera och talar också om vilka priser och villkor som ska gälla. Som ramavtalsentreprenör hos HSB Stockholm säkerställs att krav för bland annat kvalitetssäkring, miljöpolicy, fakturering och försäkring uppfylls.

HSB Stockholm har ett flertal olika samarbetspartners som erbjuder hög kvalitet på sina tjänster och produkter och genom vårt avtal kan vi garantera trygga och säkra beställningar med företag som vi har förtroende för. Genom kontinuerlig uppföljning och utvärdering säkerställer vi att våra samarbetspartners respekterar och uppfyller HSBs krav inom kvalitetssäkring, affärsetik, säkerhet och hållbarhet. HSB utför alltid en leverantörsbedömning innan ett avtal tecknas som bland annat innehåller ekonomi, hållbarhet samt kvalitet. 

Coop

Nu erbjuds alla HSBs bostadsrättsföreningar 5 procent i fakturarabatt när ni handlar på Coop, både för inköp i butik och online. Rabatten är kopplad till att er bostadsrättsförening skaffar Coop Inköpstjänst, en digital fakturatjänst. Erbjudandet ger er 6 månader fri tjänsteavgift på inköpstjänsten, därefter 50 procent rabatt (49 kr per faktura). Läs mer om erbjudandet i Mitt HSB.

Beredskapsfabriken

Är ni rustade för kris? Nu erbjuder Beredskapsfabriken er 10 procent rabatt på hela sitt sortimentet med genomtänkta och noga utvalda beredskapsprodukter. Logga in på Mitt HSB för att ta del av rabattkoden. Gäller fram till 31 december 2021.