Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Så kan ni utveckla er brf-hemsida (Kalmar)

Välkommen på en utbildning som vänder sig till dig som arbetar med er Brf-hemsida!

Kanske har ni precis startat upp den, eller så har ni haft den ett tag men behöver lite inspiration för hur ni kan förbättra den.

HSB Sydosts kontor
Verkstadsgatan 38 B
Kalmar
5 oktober 2022
17:30 - 18:30

KURSENS INNEHÅLL

Vi går igenom:
- De olika sidtyperna
- Profilmanual och bildstorlekar
- Exempel på innehåll
- Tips för bättre rankning på Google

Är det du saknar som du skulle vilja att vi tar upp?
Maila frida.persson@hsb.se

KURSENS GENOMFÖRANDE

Kursen erbjuds på tre orter samt vid ett tillfälle digitalt i Teams. Anmäler du dig till kurstillfället som genomförs via Teams får du en länk via mail dagen innan kurstillfället. Tillsammans med länken kommer du att få Instruktioner. och du kan kontakta mig som är kursansvarig (se kontaktuppgifter nedan) för att få hjälp och guidning innan kursen hålls.

Kursledaren kommer också att finnas på plats i Teams 15 minuter innan kurstillfället så att alla har möjlighet att logga in i god tid och få hjälp med ljud- och bildinställningar. Du kan anmäla dig till kursen även om du inte har ett Teams-konto.

KOSTNAD

Deltagare från medlemsförening: Kostnadsfri medlemsförmån

Observera att anmälan är bindande. Avanmälan ska ske senast två dagar innan kursdatumet. Om så ej sker, debiteras föreningen 500 kr.

Sista anmälningsdag är den 2 oktober