Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning och bostadsrättsexpertis för alla Sveriges bostadsrättsföreningar

Under snart hundra år har HSB förvaltat boenden åt miljontals människor. Med den bostadsrättsexpertisen i ryggen skapar vi trygghet för våra kunder. Våra tjänster inom förvaltning erbjuds till alla bostadsrättsföreningar och fastighetsägare, oavsett om ni redan är medlemmar i HSB – eller ännu inte har blivit det.
mainimage

En trygg investering

Fastighetsförvaltning hos HSB skapar trygghet och stabilitet. Det är en klok investering för säkerhet, trivsel och fastighetens framtida värde. HSB är Sveriges mest erfarna fastighetsförvaltare, som idag har hand om cirka 340 000 bostadsrättslägenheter runt om i landet. 

HSB stärker er brf

Med stark digital förmåga och tjänster som sträcker sig från ekonomi och administration till fastighetsservice och utemiljö erbjuder HSB värdefull avlastning i vardagen. Oavsett hur stor eller liten er bostadsrättförening är, handplockar vi rätt kompetens för att stärka varje del av er verksamhet. 

HSB finns nära till hands

HSB förstår era lokala förutsättningar och finns nära till hands för alla Sveriges bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Välkommen att kontakta våra regionala HSB-föreningar för mer information och offert. Tillsammans skapar vi bostadsrättsföreningar som är redo för idag och framtiden.

HSB förvaltar boendet i hela Sverige

HSB har en rikstäckande organisation och erbjuder fastighetsförvaltning från norr till söder. Vi finns bland annat i landets största kommuner. Klicka på länkarna nedan för att ta del av lokalt innehåll och lokala erbjudanden från HSBs regionala föreningar.

Hitta fastighetsförvaltning nära dig:

Solceller på tak i bostadsrättsförening
HSB-förvaltare har möte med boende i bostadsrättsförening
Man bokar gym på skärm i entré.