Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hjälp för dig som styrelseledamot

Här har vi samlat innehåll speciellt för dig som har ett styrelseuppdrag i din bostadsrättsförening.

Välkommen att ta del av guider, tips och informationsartiklar om bostadsjuridik, styrelsearbete, energifrågor och mycket mer.

Mitt HSB - din styrelseplattform

I Mitt HSB får du en överblick över ditt uppdrag och kan sköta allt från ekonomi till överlåtelser.

Digitalisering

HSB digitaliserar

HSB befinner sig i århundradets förändringsresa. På en mängd olika sätt digitaliserar vi sättet vi bygger, förvaltar och äger bostäder.

Kursdeltagare på distans

Utvecklas med en kurs

Vill du bli bättre på att driva en bostadsrättsförening? Vi erbjuder dig som styrelseledamot kvalificerade och kostnadsfria utbildningar i allt från Ny i styrelsen till bland annat Ordförande, Upphandling och Valberedning.

Kunskap

Kunskapsbank styrelsearbete

HSBs experttips om arbete i brf-styrelse.

Hjälp med er kommunikation

Vi har tagit fram material för att underlätta ert styrelsearbete och kommunikationen med era medlemmar. Materialet finns på lite olika ställen, här har vi samlat var ni hittar det.

Skaffa en hemsida till er bostadsrättsförening

Som medlem i HSB Malmö kan din bostadsrättsförening få tillgång till en kostnadsfri hemsida som styrelsen enkelt kan administrera.

GDPR-stöd

Att säkerställa att verksamheten i bostadsrättsföreningen följer GDPR kan upplevas som en krånglig och svår uppgift. HSB som medlemsorganisation arbetar därför hårt för att vara ett tryggt stöd i föreningens eget arbete. 

Ordförande

Anlita stämmoordförande

I medlemskapet ingår möjligheten att utan kostnad boka en erfaren ordförande som leder bostadsrättsföreningens stämma.

App för digital stämma

Föreningsstämmor passar utmärkt att genomföra digitalt. Med HSBs app tar du effektivt och säkert hand om hela flödet från inbjudan och anmälan till att stämman är genomförd.

Jurister

Juridisk rådgivning

En bostadsrättsförenings styrelse får ofta komplicerade ärenden som är svåra att reda ut. Då kan det vara skönt att vända sig till någon som vet vad som gäller.

Kontaktpersoner

På Mitt HSB finns kontaktuppgifter till personer som kan hjälpa dig som styrelseledamot.