Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Skaffa en hemsida till er bostadsrättsförening

Som medlem i HSB Malmö kan din bostadsrättsförening få tillgång till en kostnadsfri hemsida som styrelsen enkelt kan administrera.

En hemsida är en effektiv kommunikationskanal till medlemmarna och en bra marknadsföringsplats vid försäljning av bostadsrätter. Med en brf-hemsida är det enkelt att hålla medlemmarna uppdaterade om vad som händer i föreningen. Allt finns samlat på ett ställe, från hur de bokar tvättstuga till trivselregler och stadgar.

Mervärde för föreningen och potentiella köpare

En hemsida fungerar som föreningens skyltfönster, där ni själva kan välja hur ni vill presentera föreningen. Det ger potentiella köpare en bättre bild av hur det är att bo hos er, och skapar ett stort mervärde, inte minst för mäklare och banker. En uppdaterad och informativ hemsida avlastar för er i styrelsen, då många frågor kan besvaras direkt via hemsidan.

Stöd och support

När ni väljer att skapa en hemsida genom HSB får ni ett användarvänligt, webbaserat verktyg som ni kan administrera var ni än är. Ingen programmeringskunskap behövs – ni får en snygg och funktionell hemsida med minimal arbetsinsats. Och behöver ni hjälp, finns vi på HSB Malmö alltid här för er. För föreningar som är medlemmar i HSB Malmö är brf-hemsidan helt kostnadsfri.

Vill ni skaffa en hemsida till er förening?

Fyll i formuläret här

Köp till webbredaktörstimmar

En bostadsrättsförenings hemsida behöver vara aktuell och relevant oavsett vem som är ansvarig. Med tjänsten Webbredaktörstimmar undviker ni att detta hänger på en webbkunnig person som kanske flyttar eller helt enkelt tröttnar på sin uppgift.

Webbredaktörstimmar kan köpas med fakturering på årsbasis (för närvarande 925 kronor/mån ex moms). 

Med webbredaktörstimmarna kan ni få hjälp med att redigera hemsidan. Underlaget och initiativet för uppdateringarna behöver dock komma från er i bostadsrättsföreningen.

Vill ni köpa till webbredaktörstimmar?

Fyll i formuläret här

Hjälp med uppbyggnad av hemsida, engångskostnad 12 000 kr

Vi hjälper er att komma igång, genom att bygga upp hemsidans struktur och publicera grundmaterial, som generella texter. När det gäller specifik brf-information utgår vi från er tidigare hemsida (eller trappanslag), samt senaste årsredovisning. Därefter ansvarar ni för att hålla den uppdaterad med korrekt information (om ni inte väljer att köpa webbredaktörstimmar).

Vill ni ha hjälp att bygga upp er hemsida?

Fyll i formuläret här

Nyfiken på hur en hemsida kan se ut?

För att få tips på texter och struktur finns det inspiration att hämta från en hemsida för en fiktiv brf, hsb.se/malmo/inspiration. Den utgår från att ni har ekonomisk förvaltning och felanmälan hos HSB, men givetvis kan ni anpassa det om ni har en annan leverantör.

Få inspiration

Frågor om hemsidan?

Om du undrar över något om er hemsida eller om ni är intresserade av att veta mer är det bara att skicka ett mejl till vår kundsupport på info.malmo@hsb.se

Mejla här

För redaktörer

Här hittar du videoguider och manualer som visar hur du redigerar er hemsida. Välkommen att kontakta oss på info.malmo@hsb.se om du inte hittar det du behöver hjälp med.

Hjälp med hemsidan