Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Skaffa en hemsida till er bostadsrättsförening

Som medlem i HSB Malmö kan din bostadsrättsförening få tillgång till en kostnadsfri hemsida som styrelsen enkelt kan administrera.

Laptopskärm-m-hsbhemsida.jpgEn hemsida är en effektiv kommunikationskanal till medlemmarna och en bra marknadsföringsplats vid försäljning av bostadsrätter.

Hemsidan administreras med hjälp av Episerver som är ett enkelt verktyg. Det kräver inga programmeringskunskaper – du får helt enkelt en snygg och funktionell hemsida med minsta möjliga arbetsinsats.

För att få tips på texter och struktur finns det inspiration att hämta från en fiktiv hemsida, hsb.se/malmo/inspiration. Den utgår från att ni har ekonomisk förvaltning och felanmälan hos HSB, men givetvis kan ni anpassa det om ni har en annan leverantör.

Vill du veta mer?

Kontakta vår kundsupport på info.malmo@hsb.se.

Köp till webbredaktörstimmar

En bostadsrättsförenings hemsida måste vara aktuell och relevant oavsett vem som är ansvarig. Med tjänsten Webbredaktörstimmar undviker ni att detta hänger på en webbkunnig person som kanske flyttar eller helt enkelt tröttnar på sin uppgift.

Webbredaktörstimmar kan köpas med fakturering på årsbasis (för närvarande 925 kronor/mån ex moms). 

Med webbredaktörstimmarna kan ni få hjälp med redigering av hemsidan, dock måste underlaget och initiativ för uppdateringen komma från bostadsrättsföreningen.

Uppbyggnad av hemsida, engångskostnad 12 000 kr

Vi hjälper er att komma igång, genom att bygga upp hemsidans struktur och publicera grundmaterial, som generella texter. När det gäller specifik brf-information utgår vi från er tidigare hemsida (eller trappanslag), samt senaste årsredovisning. Därefter ansvarar ni för att hålla den uppdaterad med korrekt information (om ni inte väljer att köpa webbredaktörstimmar).

Beställ hemsida till din brf idag

Obs! Måste signeras med BankID

  • Medlemserbjudande

Inloggning för redigering av brf-hemsida

Så kommer du åt redigeringsverktyget

Skriv in brf-hemsidans fullständiga URL i adressfältet i webbläsaren, t.ex. https://www.hsb.se/malmo/inspiration/

När du är inne på hemsidan, scrolla längst ner till den blå sidfoten och tryck på länken "Redigera hemsida" enligt bild nedan. 

redigera-hemsida-sidfot.png

Logga in med ditt mobila BankID eller med personnummer och lösenord. Om du saknar eller har glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt här.

När du fyllt i dina inloggningsuppgifter dyker den blå redigeringslisten upp:

redigeraknapp.JPG

Om du testat stegen ovan men upplever fortsatta problem, vänligen kontakta oss på info.malmo@hsb.se.