Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Skaffa en hemsida till er bostadsrättsförening

Som medlem i HSB Malmö kan din bostadsrättsförening få tillgång till en kostnadsfri hemsida som styrelsen enkelt kan administrera.

Laptopskärm-m-hsbhemsida.jpgEn hemsida är en effektiv kommunikationskanal till medlemmarna och en bra marknadsföringsplats vid försäljning av bostadsrätter.

Hemsidan administreras med hjälp av Episerver som är ett enkelt verktyg. Det kräver inga programmeringskunskaper – du får helt enkelt en snygg och funktionell hemsida med minsta möjliga arbetsinsats.

Vill du veta mer?

Kontakta vår kundsupport på info.malmo@hsb.se.

Köp till webbredaktörstimmar

En bostadsrättsförenings hemsida måste vara aktuell och relevant oavsett vem som är ansvarig. Med tjänsten Webbredaktörstimmar undviker ni att detta hänger på en webbkunnig person som kanske flyttar eller helt enkelt tröttnar på sin uppgift.

Webbredaktörstimmar kan köpas med fakturering på årsbasis (för närvarande 875 kronor/mån ex moms). 

Med webbredaktörstimmarna kan ni få hjälp med redigering av hemsidan, dock måste underlaget och initiativ för uppdateringen komma från bostadsrättsföreningen.

Beställ hemsida till din brf idag

Obs! Måste signeras med BankID

  • Medlemserbjudande

Inloggning för redigering av brf-hemsida

Så kommer du åt redigeringsverktyget

Skriv in brf-hemsidans fullständiga URL i adressfältet i webbläsaren, t.ex. https://www.hsb.se/malmo/inspiration/

När du är inne på hemsidan, scrolla längst ner till den blå sidfoten och tryck på länken "Redigera" enligt bild nedan. (OBS, välj ej "Logga in"-knappen längst upp till höger i huvudmenyn eftersom den leder dig till Mitt HSB).

redigera_sidfot.PNG

Logga därefter in med ditt mobila BankID eller med dina vanliga uppgifter som du har till Mitt HSB (personnummer och lösenord). Om du saknar eller har glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt här.

När du fyllt i dina inloggningsuppgifter dyker den svarta redigeringslisten upp som vanligt:

redigeraknapp.JPG

Om du testat stegen ovan men upplever fortsatta problem, vänligen kontakta oss på info.malmo@hsb.se.