Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Avsluta medlemskapet i HSB Malmö

Tack för att du har varit medlem i HSB Malmö! Det är tråkigt att du vill lämna oss, och du är alltid välkommen tillbaka.

Hur avslutar jag mitt medlemskap i HSB Malmö?

Du avslutar ditt medlemskap och får tillbaka din andel genom att fylla i formuläret längst ner och signerar med BankID. Har du fått en medlemsavi hemskickad, så kan du bortse från den då den kommer att makuleras. 

Viktigt att tänka på innan du avslutar medlemskapet

Om du är bosparare (och därmed medlem) så förlorar du dina poäng om du avslutar ditt medlemskap i HSB Malmö. Ditt bosparkonto omvandlas till ett vanligt sparkonto i Danske Bank.

Saknar du BankID?

Har du inget BankID eller vill du avsluta medlemskapet för en annan person, t.ex. ditt barn, så får du fylla i denna blankett istället och mejla den till info.malmo@hsb.se 

Gäller utträdet ett dödsbo?

Gäller utträdet ett dödsbo behöver vi att du fyller i denna blankett samt bifogar första sidan på bouppteckning.