Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Brf Sannaparken i Majorna slutsålt

21 december 2021

Försäljningen av nyproducerade lägenheter fortsätter att gå starkt. Nu är det första av HSB Göteborgs bostadsprojekt i Fixfabriken, brf Sannaparken, där 135 bostäder byggs slutsålt. Brf Sannaparken är det fjärde av HSB Göteborgs nyproduktionsprojektet som sålt slut under 2021.

I det gamla området kring Fixfabriken i Majorna bygger HSB Göteborg moderna hem med klassiska kvaliteter. Brf Sannaparken är en del av det nya bostadsområdet Fixfabriken som växer fram i Majorna, i kvarteren där Fix AB under decennier hade sina lokaler.

– Vi har haft två år med stark försäljning och det har varit ett stort intresse för våra bostäder i Majorna. Det är en attraktiv stadsdel där vi inte har byggt på många år och det märks inte minst på den goda försäljningen, säger Christoffer Jonsson, säljare på HSB Göteborg.

Brf Sannaparken är HSB Göteborgs första projektet i Fixfabriken, där man utvecklar och förtätar det attraktiva området mellan Sandarna, Klippan och Kungsladugård. Nyproduktionsprojektet består av 135 moderna och ljusa bostadsrätter. Huset är ritat av What! Arkitektur som tagit stor hänsyn till Majornas stadsbild och hämtat inspiration från kringliggande arkitektur. Här finns allt från små studiolägenheter till väl tilltagna femrummare.

Fler projekt i Fixfabriken
Det händer mycket i Fixfabriken just nu. Det andra och sista HSB-projektet i område, HSB brf Spanjoletten, har nyligen säljstartat och intresset har varit stort för de 141 bostadsrätter som planeras.

– Vi är väldigt glada för säljstarten av brf Spanjoletten och nu kan vi erbjuda medlemmar och bosparare ännu fler attraktiva och moderna bostäder i det populära området, säger Christoffer Jonsson.

Inflyttningen i brf Sannaparken planeras till hösten av 2022.

Övriga nyproduktionsprojekt hos HSB Göteborg

Säljstartade projekt

HSB Brf Spanjoletten

HSB Brf Ramselyckan

Kommande projekt

HSB Brf Fotografen

För mer information:
Jens Holmberg, PR- och kommunikationsansvarig HSB Göteborg
Tel: 010-442 21 40
E-post: Jens.holmberg@hsb.se

HSB Göteborg är ett kooperativt bostadsföretag som verkar från Lysekil i norr till Kungsbacka i söder. Vi erbjuder nyproducerade bostadsrätter i attraktiva områden, hyreslägenheter, ett fördelaktigt bosparande och ett heltäckande förvaltningsutbud för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi tror att det goda boendet skapas genom välskötta hus, trygg boendeekonomi och god gemenskap. 2020 valdes HSB till bostadsbranschens mest hållbara varumärke – för tredje året i rad!

Idag är det över 74 000 medlemmar som tillsammans äger HSB Göteborg och som demokratiskt beslutar om verksamheten. Detta skiljer HSB från andra och ger våra medlemmar möjlighet att utveckla sitt boende till något unikt och givande.

Taggar

Nyproduktion
HSB Göteborg
byggprojekt
bostad