Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Lediga lägenheter i Norrköping

Norrköping är staden med gula spårvagnar och fina promenadstråk längs strömmen som ligger mitt i city. Vi har hyresrätter i flera olika områden, både i city och i de kringliggande områdena norr, söder, väster och öster om stadskärnan.

Hyresrätter i Norrköping

Oavsett om du önskar att ditt nästa boende ligger inom stadskärnan eller mer naturskönt i de omkringliggande områdena har någon av våra drygt 1000 hyresrätter säkert det du söker. Du kan enkelt klicka dig vidare till våra lediga hyreslägenheter i Norrköping genom den blå knappen ovanför.

Ser du någon fastighet som är av intresse här under? – klicka på den fastigheten så får du veta mer om den!

Lediga lägenheter

Klicka på kartan för att se vart våra lediga hyresrätter i Norrköping finns.

Våra hyresrätter i city

Våra hyresrätter i den norra delen av Norrköping

Våra hyresrätter i den östra delen av Norrköping

Våra hyresrätter i den södra delen av Norrköping

Våra hyresrätter i Klingsberg & Ljura

Letar du efter en lägenhet?

Lediga hyresrätter

Hyreslägenheter HSB Östra

Klicka här för att komma till "sök bostad" och se vilka hyreslägenheter som är lediga i Norrköping, Söderköping och Finspång.

Du skriver enkelt in i sökfältet den kommun du önskar att hitta en hyreslägenhet i. 

Inget som passar? Vår nyproduktion kanske är något för dig!

 

Nyproduktion i HSB Östra

Klicka här för att läs mer om våra nyproducerade lägenheter, redan byggda lägenheter samt påbörjade och planerade byggnationer.