Renovering plattgången Vdv 7-23

17 juli 2018 Nu är det äntligen dags för en renovering av plattgången, förbättrad avrinning och dränering samt uppsättning av barnvagnsskydd!

Arbetet planeras att påbörjas i mitten av augusti och hålla på till slutet av oktober. Det kommer bland annat innebära att plattgången och planteringarna närmast husen kommer att grävas upp för att förbättra avrinningen och dräneringen.

Efter att detta arbete är utfört kommer plattgången att läggas på plats igen med med nya, tjockare plattor med längre hållbarhet. Det kommer att monteras upp barnvagsskydd samt cykelställ. Det kommer även att återplanteras växter samt planteras nytt vid husväggarna. 

Muren längs med parken kommer att finnas kvar och berörs inte av detta arbete. Inte heller själva parken kommer att påverkas. 

Det är viktigt att alla flyttar sina cyklar under denna tid så att arbetet kan fortlöpa utan problem. Alla cykelställ kommer att tas bort/flyttas.

Alla boenden på Vdv 7-23 har/ska få mer detaljerad information i sina brevlådor. Se även bifogad fil nedan för mer information.

Vi kommer fortlöpande informera om arbetet på hemsidan och i portarna. 

Vid frågor går det bra att maila info@brfmalaren.se