Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Brf-hemsida

Vill ni underlätta styrelsens arbete, samla all aktuell information på ett ställe och kommunicera med mäklare samt boende och medlemmar? En av HSB Stockholms medlemsförmåner är en gratis hemsida för bostadsrättsföreningar. Oavsett om ni är en liten eller stor bostadsrättsförening, underlättar en uppdaterad hemsida ert arbete och gör det enkelt för boende att hitta all information de behöver.

Föreningens skyltfönster

På er hemsida kan ni själva välja hur ni vill presentera er förening. Om ni inte har en egen hemsida låter ni andra stå för information om er, som kanske inte alltid är korrekt. Därför är det bra med en egen hemsida som dyker upp först bland sökträffarna på webben.

Information till de som vill bo i er förening

Eftersom hemsidan är öppen för alla att ta del av, kan människor som är intresserade av att köpa en lägenhet i er förening få en bild av hur det är att bo där. De kan få bra information från er som faktiskt bor där. Bilder, historik, praktisk information och sånt som kanske inte framgår i en kort bostadsannons.

Informationskanal mellan styrelse och boende

Hemsidan är en bra kanal för styrelsen att informera om sånt som händer i föreningen; vilka regler som finns, hjälp för nyinflyttade att veta var tvättstugan ligger, hur den bokas och annan praktisk detaljinformation. Samtidigt är hemsidan en natulig plats för de boende att hitta kontaktuppgifter till styrelsen.

Engagera de boende

Via hemsidan kan man skapa en känsla av identitet och stolthet över föreningen. Där kan man berätta om olika intressegrupper och annat som skapar gemenskap. Ju mer man känner tillhörighet till föreningen desto mer värnar man också om fastigheten och sina grannar.

Avlasta styrelsen

Det kan vara skönt för styrelsen att hänvisa till olika sidor på hemsidan, istället för att behöva skriva individuella svar på frågor som kommer in. Det sparar tid även för de boende och mäklare när de själva kan ta reda på mycket som de undrar över.

Utbildning & support

Vi ger utbildning, support och ett enkelt användargränssnitt som gör det lätt för er att sköta uppdateringar. 

Läs mer

Tilläggstjänster

Vi erbjuder även tilläggstjänster om ni behöver hjälp med att bygga upp eller underhålla er hemsida. 

Läs mer

Har du frågor?

Om du undrar över något om hemsidorna, är det bara att skicka ett mejl till brfwebb@hsb.se så svarar vi så fort vi kan.

Kontakta oss