Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Styrelsearbete

Hos HSB Stockholm hittar du gott om inspiration och tips för dig som har ett styrelseuppdrag i en bostadsrättsförening. Vi erbjuder bland annat kostnadsfria kurser, juridisk rådgivning och smarta digitala verktyg.

Mitt HSB

I Mitt HSB kan styrelsen sköta mycket av sitt arbete digitalt, via inloggat läge. Hantera fakturor, kommunicera med boende och mycket mer. 

Läs mer
Kurser för styrelseledamöter och brf

Utbildning

Alla våra grund- och specialistkurser är kostnadsfria för våra medlemmar. Passa på att inspireras och utveckla dina kunskaper inom styrelsearbete.

Läs mer

Kunskapsbank

Läs aktuella artiklar och tips kring allt från andrahandsuthyrning till energiförbrukning och årsredovisning.

Läs mer

HSB-ledamot

HSB-ledamoten är en del av er styrelse och en mycket bra resurs i det löpande arbetet som ger er goda råd och information om uppdaterade regler.

Läs mer

Juridisk hjälp

Kontakta våra experter kring exempelvis konflikter mellan grannar, avtal med hantverkare och mycket annat som ska hanteras i vardagen.

Läs mer

Hjälp på stämman

Låt en oberoende representant från HSB Stockholm medverka som ordförande eller sekreterare på er föreningsstämma.

Läs mer

Stöd till styrelsen

Ibland stöter man som styrelse på frågor som man aldrig tidigare har hanterat, men som likväl ska lösas. Då kan det vara skönt att veta att det finns någon att kontakta.

Läs mer

Hemsida via HSB

Vill ni underlätta styrelsens arbete, samla all aktuell information på ett ställe och kommunicera med mäklare samt boende och medlemmar? 

Läs mer