Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemserbjudanden för er bostadsrättsförening

Tack vare våra samarbetsavtal med noggrant utvalda leverantörer har brf-medlemmar i HSB alltid tillgång till förmånliga erbjudanden.


Vi samarbetar med ett stort antal leverantörer vars varor och tjänster lever upp till våra hårt ställda krav. Ni hittar alla erbjudanden i Mitt HSB.

Med HSBs samarbetsavtal får ni som bostadsrättsförening bättre priser. Dessutom förenklar och effektiviserar avtalen era inköp av varor och tjänster. 

Kännetecknande för alla våra leverantörer är att de erbjuder bra priser och hög kvalitet på sina tjänster och varor. Genom leverantörsuppföljningar säkerställer vi att våra samarbetspartners respekterar vår uppförandekod och de minimikrav som HSB ställer inom affärsetik, hälsa och säkerhet, miljö och kvalitet. Vi gör en leverantörsbedömning innan avtal tecknas som bla innehåller ekonomi, miljö och kvalitets krav. 

Utvalda erbjudanden du kan ta del av just nu

HLR-Konsulten

Hjärtstartare och kurser inom HLR

HLR-Konsulten erbjuder brf:er inom HSB förmånligt kampanjpris på hyra av hjärtstartaren Lifepak CR2. Den är användarvänlig och mycket smidig att hantera tack sin intuitiva utformning.

Secor

Installering av Daloc säkerhetsdörrar

Genom Secor beställer HSB bostadsrättsföreningar Daloc säkerhetsdörrar till ett rabatterat pris. Secor kan även hjälpa till att sänka energikostnaderna genom att byta entrépartier, branddörrar och övriga dörrar i fastigheten.

Volvo On Demand

Bildelningstjänst

Dela bil med dina grannar och bidra till mer hållbara städer. I samarbete med Volvo On Demand erbjuds alla HSB-medlemmar ett smartare sätt att ha bil – med tillgång till bil när och där det behövs.

Balco

Balkonger från Balco - ett tryggt och hållbart val

Balco är marknadsledande inom branschen där de utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Deras balkongsystem används vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger.

Svenska Skydd

Säkerhetsdörrar

Svenska Skydd hjälper bostadsrättsföreningar med leverans och montage av säkerhetsdörrar och erbjuder även tjänster som omfattar hela trapphus.

Byggbeslag

Komplett lås- och säkerhetsleverantör

Byggbeslag löser beslagning av alla dörrtyper i flerbostadshus samt andra säkerhetsfunktioner kring dörrmiljö och entré. De erbjuder även inredning och beslag för en attraktiv fastighetsmiljö.

Du hittar samarbetsavtalen i Mitt HSB

Logga in på Mitt HSB idag för att ta del av alla samarbetsavtal för HSB bostadsrättsföreningar.

Se alla samarbetsavtal