Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ny i styrelsen

HSB Sydost erbjuder återkommande kursen Ny i styrelsen för dig som är ny i ditt uppdrag, eller vill ta chansen att friska upp dina kunskaper. Nu är det dags igen!

Digitalt via Teams
23 november 2022
17:30 - 20:00

KURSENS GENOMFÖRANDE OCH INNEHÅLL

Kursen syftar till att ge en inblick i vad styrelseansvaret i en bostadsrättsförening innebär och behandlar bland annat:
- Hur föreningen och HSB hänger ihop
- Hur en bostadsrättsförening är uppbyggd och organiserad
- Lagar och bestämmelser som styr föreningens verksamhet och beslut
- Styrelsens olika roller och ansvar i bostadsrättsföreningen

KURSENS GENOMFÖRANDE
Kursen erbjuds på fyra orter samt vid ett tillfälle digitalt i Teams. Anmäler du dig till kurstillfället som genomförs via Teams får du en länk via mail dagen innan kurstillfället. Tillsammans med länken kommer du att få Instruktioner. och du kan kontakta mig som är kursansvarig (se kontaktuppgifter nedan) för att få hjälp och guidning innan kursen hålls.

Kursledaren, Aster Boberg, kommer också att finnas på plats i Teams 15 minuter innan kurstillfället så att alla har möjlighet att logga in i god tid och få hjälp med ljud- och bildinställningar. Du kan anmäla dig till kursen även om du inte har ett Teams-konto.

KOSTNAD

Styrelseledamot i medlemsförening:Kostnadsfri medlemsförmån
Styrelseledamot i förening som inte är medlem: 1 000 kr (inklusive moms)

Observera att anmälan är bindande. Avanmälan ska ske senast två dagar innan kursdatumet. Om så ej sker, debiteras föreningen 500 kr.

Har du frågor om kursen?

Kontakta Aster Boberg

Sista anmälningsdag är den 21 november