Cykelrensning

12 maj 2023 Under de närmaste veckorna kommer vi att genomföra en cykelrensning av övergivna cyklar. Cykelrensningen sker i samarbete med Uppsala Returcyklar. Syftet är att skapa mer plats så att fler får plats att parkera och låsa fast sina cyklar i cykelställen. Rensningen kommer att ske både utomhus och i gemensamma förråd inomhus.

Märkning av cyklar

Cyklar parkerade inom föreningen kommer att märkas upp med en grön lapp den 14 maj 2022.

Cyklar som har den gröna lappen kvar efter den 7 juni 2023 kommer att bli utrensade och bortforslade.

Vad behöver du göra?

Om din cykel har fått en grön lapp och du önskar behålla din cykel – ta bort den gröna lappen så kommer cykeln att stå kvar.

Om din cykel blir felaktigt utrensad

Efter cykelrensningen kommer cyklarna att förvaras under tre månader. Har din cykel blivit felaktigt utrensad kan du få tillbaka den om du kan beskriva cykel eller har en bild på den samt har nyckeln till cykeln.

För att efterlysa en felaktigt utrensad cykel, fyll i formuläret på Uppsala Returcyklar hemsida: www.uppsalareturcyklar.se/saknar-cykel/ 

Detta går endast att göra via formuläret, Uppsala Returcyklar har ingen möjlighet att ta emot efterlysningar via telefon.


Frågor?

För frågor gällande cykelrensningen, kontakta styrelseledamot
Fredrik Wijkmark, tel 070-394 72 89 eller mail fredrik.wijkmark.tiunda40@gmail.com

Du är också välkommen att kontakta Uppsala Returcyklar via mejl info@uppsalareturcyklar.se eller kontaktformulär, se: www.uppsalareturcyklar.se/kontakta-oss/

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen


Till nyhetslistan