Vårbrev april 2021

15 april 2021

Vi påverkas starkt av att vara mitt i tredje vågen av covid-19. Regionen önskar att vi ska hålla personlig lockdown så mycket som möjligt, dvs i stort träffa bara de personer vi lever tillsammans med.

De utemöbler som stått ute under vintern kompletterades i december med ytterligare två grupper vid Tiundagatan 43-45 efter motion till stämman av Susanne Elfström-Blom, i 43:an. Boservice ställer ut övriga möbler så snart de hinner.

Vid grillplatserna kommer nya grillgaller, vi har fått hinkar för den kalla askan som sedan kan spridas vid buskage som gödning. Mer råd för grillandet kommer vid grillplatserna liksom på vår hemsida.


Det blir ingen traditionell FIXARDAG, men vissa aktiviteter kan komma i samband med att vi hyr containrar veckorna 18 och 19.  Att slänga sådant som felaktigt står i källargångar eller cykelförråd. Lite röjande kring portarna, kring pergolan och kring vinbärsbuskarna för trädgårdsintresserade. Passa på att rensa förråd och att göra dig av med sådant du kanske inte själv kan forsla till återvinning.

Vi är den enda förening som har öppet upp emot banvallen och Stabby. Många passerar vår gård på cykel och inte sällan med lösspringande hundar. Efter oro från medlemmar kring trafiken har styrelsen satt upp skyltar med Privat mark – visa hänsyn från Stabbysidan och från gatan.

Rörelserna kring kallgaragen har ökat så styrelsen uppmanar alla innehavare av garage att låsa portarna för att hindra tillträde och stölder.

I nuvarande läge har vi inte övervägt att öppna gymmet – men hoppas det kan ske i sommar.

Stort tack för allas hjälp att ta oss igenom denna tid.


Vänlig hälsning!
Styrelsen