Nyhetsbrev april 2023

29 april 2023 Här kommer lite kort information från styrelsen om vad som är på gång i föreningen.

God uppslutning på fixardagen
Lördagen den 22 april hade vi fixardag i föreningen. Det var god uppslutning och vi städade i gemensamma utrymmen inomhus. En hel del saker bedömdes vara skräp och slängdes. Men en del omärkta prylar har flyttats till föreningens förråd. Hör av dig till styrelsen om du saknar något. Omhändertagna prylar kommer senare att slängas. Dagen avslutades med trevlig gemensam fika i solen. Vi tackar alla som deltog!

Cykelrensning
Som tidigare meddelats kommer en rensning av cyklar ske under våren. Mer information om detta kommer senare. Styrelsen kommer ta ställning till behovet av nya cykelställ efter att cykelrensningen är genomförd.

Elarbete torsdag 27 april – eventuella strömavbrott Norrlandsgatan
Torsdag 27 april kommer (förhoppningsvis) de sista åtgärderna att ske för att föreningen ska kunna sälja överskott på solel efter installationen av solpaneler. Under dagen den 27 april kan det innebära kortare strömavbrott på Norrlandsgatan.

Informationshantering
Styrelsen strävar efter att löpande ge information till medlemmar genom anslag i trapphus och på vår hemsida www.hsb.se/uppsala/brf/tiunda40.

Det styrelsen bedömer som extra viktig information kommer även att meddelas genom brevutskick och genom mailutskick via HSB-portalen.  

För att ta emot mailutskick behöver ni godkänna detta i HSB-portalen. Logga in på www.HSB.se med BankID. Gå till ”Min profil” och godkänn i rutorna:

- Skicka notifieringar från "Att göra" samt meddelanden från styrelsen via e-post

- Skicka notifieringar från "Senaste händelser" via e-post

Övrigt
Som tidigare informerats om kommer arbete med att återställa inglasningar och skärmtak att påbörjas i slutet av april. Detta gäller höghusen.


Med vänliga hälsning,
Styrelsen


Till nyhetslistan