Nyhetsbrev maj 2020

30 juli 2020

Påminnelse. Maria Borgstedt har organiserat en grupp på FB: HSB 40 Tiunda i Uppsala för oss som bor i föreningen. Hon och Michaela Larsson är gruppens moderatorer.

I den kan du signalera om du behöver hjälp och också om du kan erbjuda sådan. Gruppen kan också användas för andra diskussioner medlemmar emellan.

FIXARDAG DEN 16 MAJ. Ikväll har vi beslutat att skjuta fram vår fixardag till i början av september. Vi vill inte skapa situationer där vi riskerar smittspridning.

Ändå kommer det den 13 – 27 maj att ställas upp containrar för allt vi nu sorterat ut. En kommer att finnas på Tiundagatan mellan 43 och 45, en på gården Norrlandsgatan och Sibyllegatan.

Se dig omkring. Kanske finns det något du vill bidra med som kan göra våra gårdar mer trivsamma.

Trädgårdsgruppen har planterat några vinbärsbuskar vid tujjan på gården Sibyllegatan/Norrlandsgatan. Också en del utanför de olika portarna. Vill du vara med kontakta tradgardsgruppen.tiunda40@gmail.com

Bokningssystemet för Barken resp övernattningslägenheten kräver att man som nyinflyttad får en bokningstagg. Just i sommar kommer möjligheten att få en tagg att vara stängd v 27 – 33. Så om du inte har bokningstagg så behöver du skaffa en sådan via vicevärden innan veckan efter midsommar.

Och ännu en gång en påminnelse: Brf Barken, vår grannförening har öppnat en genomgång till sin gård. Gå in där med försiktighet. De uppmanar oss att varken äntra genom häcken eller att använda deras privata grillplats.

TA VARA PÅ ER! TA VARA PÅ VARANDRA!