Nyhetsbrev november 2023

15 november 2023 Här kommer november månads information från styrelsen om vad som är på gång i föreningen och vad som har hänt den senaste månaden.

Beslut om laddstolpar: Styrelsen har i enlighet med tidigare information, beslutat att montera 25 stycken laddstolpar i föreningens garagelängor. Installation beräknas kunna ske i slutet av november. Hyra för garage är oförändrad. Mer information kommer att finnas på hemsidan och också kommuniceras till de som idag hyr garage. Anmäl gärna elbilsinnehav för ev omflyttning!

Hissrenoveringar: Hissrenoveringarna i höghusen är klara och slutbesiktigade. Tänk på att vara rädd om våra nya hissar.

Installation solel: Installation av solel börjar närma sig slutet i höghusen. Beräknat datum för slutbesiktning är 22 november.  

Hyreslägenhet Tiundagatan: Den hyreslägenhet som finns på Tiundagatan 43 är inte godkänd som bostad enligt dagens byggregler och lägenheten behöver därmed byggas om. Kontrakt med tidigare hyresgäst har sagts upp och ytan står för närvarande tom. Styrelsen utreder frågan och återkommer med mer information. 

Ny hyresgäst Sibyllegatan: Som tidigare meddelats så har föreningen en ny hyresgäst i lokalen på Sibyllegatan. Det är Petra of Sweden som flyttat in i lokalen. Vi hälsar Petra varmt välkommen till föreningen.

Brandskydd: Vi är med stormsteg på väg mot jul och nyår. Inför dessa helger ser föreningen över sitt brandskydd lite extra och styrelsen uppmanar medlemmar att göra detsamma. Nya brandvarnare är beställda och kan förhoppningsvis levereras innan 1 advent. Vi vill påminna alla att inte förvara lösa föremål i gemensamma utrymmen som tex trapphus och källargångar. Slutbesiktning av brandskyddet från inspektion i somras är inplanerad.

Adventsfika: Föreningen planerar att bjuda medlemmar på adventsfika. Tid annonseras i portarna.

Årsstämma: Föreningens årsstämma kommer att hållas måndag 29 januari 2024. Motioner till stämman ska enligt föreningens stadgar vara inlämnad till styrelsen senast 30 november 2023.

Kontakta styrelsen genom mejl styrelsen.tiunda40@gmail.com eller via brevlåda på Tiundagatan 45 om ni har frågor eller synpunkter.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen