Nyhetsbrev september 2020

10 september 2020

Det finns en grupp på FB:  HSB 40 Tiunda i Uppsala för oss som bor i föreningen. Maria Borgstedt och Michaela Larsson är gruppens moderatorer.

Information finns också på föreningens webbplats https://www.hsb.se/uppsala/brf/tiunda40/

STÄDNINGEN Från nästa vecka kommer byte av entreprenör för städen. Det kommer att vara ISS som då sköter den. Vi kommer att informera mer om var och hur ofta de städar. En hel del får vi hålla efter själva i föreningen.

Containrar ställs ut i början av oktober. En kommer att finnas på Tiundagatan mellan 43 och 45, en på gården Norrlandsgatan och Sibyllegatan.

Där kan man lägga sådant man sorterat ut. Vi kommer också att rensa i källargångar och gemensamma utrymmen för brandrisken.

Trädgårdsgruppen planerar just nu för inköp och plantering av lökar och vårblommor vid entréerna. Vill du vara med så kontakta tradgardsgruppen.tiunda40@gmail.com eller haka på när du ser aktivitet vid din port.

Flera medlemmar har hört av sig om störningar från tvättstugan på Norrlandsgatan och från Barken. Tänk på dina grannar! Respektera tvätt- och torktider. Tänk gärna på att inte smälla i dörrarna i källargången eller till tvättstugan. Från Barken kan familjer med små barn bli störda av hög musik.

Till slut: Covid-19 är inte över, visa försiktighet – men gärna medglädje och värme gentemot dina grannar.

Hör gärna av dig till vicevärden eller styrelsen om du har synpunkter i föreningen.

Ta vara på er!  LÅT OSS Ta vara på varandra!