FIXARDAG OCH GRILLFEST

09 maj 2018

Styrelsen välkomnar alla medlemmar till fixardag med efterföljande grillfest. Vi umgås och gör fint i gemensamma utrymmen och gårdar.

Tid: Lördagen den 19:e maj kl 13.00

Plats: Samling på gården mellan husen på Norrlandsgatan och Sibyllegatan för fördelning av arbetsuppgifter.

Efter genomfört arbete grillar vi gemensamt på gården mellan Sibyllegatan och Norrlandsgatan. Vid ev. regn är Barken bokad. Föreningen bjuder på hamburgare/korv och dryck.

Två containers kommer ställas ut inför och efter städdagen; passa på att rensa ur era förråd!

Under städdagen kommer det finnas möjlighet att fylla i lappar för utkvittering av kodbricka som kommer behövas framöver för bokning av Barken och gästrummet från och med 31 juni. (Självklart finns det möjlighet även vid senare tillfälle).

 

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Under fixardagen kommer städning av gemensamma utrymmen göras. Föremål som finns i korridorerna utanför källar-och vindsförråd kommer att avlägsnas av brandsäkerhetsskäl.

Saker som finns i hobbyrummen kommer att avlägsnas. Om ni håller på med något arbete, märk då upp era saker med namn, telefonnr, adress och datum.

Barnvagnsförråden på Tiundagatan 43 och 45 är till för förvaring barnvagnar, pulkor och andra åkdon, sparkcyklar m.m. Övriga saker som förvaras i barnvagnsförrådet kommer att avlägsnas vid städdagen (t.ex bilbarnstolar).

Med vänlig hälsning,

Styrelsen