Nyhetsbrev hösten 2019

21 oktober 2019

Årsstämma 2020

Datumet för föreningens årsstämma är satt till 22/1 2020, kl 18.00 i Barken. Motioner till årsstämman ska lämnas till styrelsen skriftligen före november månads utgång.

 

Öppet forum

Den 14 november, 18.30 i Barken, kommer ett öppet forum att hållas för medlemmarna. Här ges tillfälle att diskutera frågor i ett fritt samtal. Föreningens valberedning och trädgårdsgrupp kommer att närvara för att presentera sitt arbete. Frågor som önskas tas upp till diskussion ska skickas via mejl till styrelsen.tiunda40@gmail.com,eller läggas i styrelsen brevlåda på Tiundagatan 45, senast 14 dagar i förväg. Föreningen kommer att bjuda på fika under kvällen. Varmt välkomna!

 

Elbilsladdning

Det är inte tillåtet att använda uttag för motorvärmare för att ladda elbilar då detta kan orsaka brand. Om intresse finns för att installera laddstolpar för elbilar så är man välkommen att kontakta styrelsen angående detta. 

 

Sophusen

På grund av att det förekommit stök i sophuset på Norrlandsgatan vill styrelsen påminna alla om att sophusen inteär till för grovsopor. Lämnar man sådana där så kommer föreningen bli tvungen att hyra in bortförsel av dem, vilket resulterar i en ökad kostnad för alla medlemmar. Har ni grovsopor måste de forslas till återvinningsstationen eller förvaras till de tillfällen då föreningen ställer ut containrar. Vänligen hjälp oss att hålla ordning så att vi slipper onödiga utgifter. 

 

Enpunktsmätning

Sibyllegatan har inväntat arbeten från Vattenfall som inte slutförts. Dessa arbeten kommer att utföras under vecka 41 så därefter blir hela föreningen ansluten till enpunktsmätningen. 

 

Förrådsutrymmen

Under hösten kommer en översyn av förrådsutrymmen att ske. Då det förekommit vissa oklarheter kring förråden ombeds alla medlemmar att sätta upp en lapp med namn, telefonnummer och lägenhetsnummer (1-3 siffriga nummer, inte de 4-siffriga från folkbokföringen) på sina förrådsdörrar. 

 

 

 

Med vänlig hälsning, 

Styrelsen