Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Våra nybyggda bostadsrätter

Att köpa en ny bostad i HSB Göteborg har många fördelar. Och det är tryggt! Du köper till fast pris och HSBs trygghetsförsäkring ingår i köpet. När det är dags att flytta in blir du den första som går över parketten du själv valt och du slipper tänka på oväntade renoveringar.
HSB brf Akvamarinen

Pågående och planerade projekt

HSB Göteborg erbjuder nyproducerade hem i och runt Göteborg. Just nu har du möjlighet att köpa lägenhet i Göteborg. Under 2023 planerar vi för säljstart av nyproduktion i Mölnlycke och nyproduktion i Nya Hovås. Vi planerar även för kommande nyproduktion i Lerum, nyproduktion i Partille, nyproduktion i Kungälv och nyproduktion i Lindome. Vill du veta mer om HSB Göteborgs nyproduktion? Läs mer om alla projekt och lämna in en intresseanmälan här.

Extra trygga bostadsköp

Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt bostadsköp, därför har vi lanserat HSBs trygghetsförsäkring. Försäkringen ingår när du köper en nybyggd bostad från HSB Göteborg och skyddar dig från oförutsägbara saker som oftast inte händer. Läs mer om HSBs trygghetsförsäkring här

Personliga inredningsval 

Om du köper bostad tidigt har du möjlighet att anpassa ditt nya hem med personliga inredningsval. Vi erbjuder alltid ett stort urval av inredningsval från utvalda leverantörer som håller över tid. Vill du vara säker på att du får genomtänkt inredning i hela bostaden kan du välja inredarens val "Vår favorit". 

Så fungerar det vid säljstart

Vid säljstarten av planerade nyproduktionsprojekt får HSBs medlemmar och bosparare välja bostad först, därefter erbjuds övriga intresserade att köpa någon av de resterande bostäderna. Här kan du läsa mer om hur en säljstart går till.

Bospara och få förtur till ditt nya boende

Därför köper du en ny bostad från HSB

  • Fast pris – du slipper budgivning
  • Ingen renovering – det är bekvämt
  • Noga utvald inredning – bra material för både öga och hälsa
  • Du får ett boende med hållbar profil och ett sunt klimattänk
  • Trygg ekonomi – vi har ekonomiska garantier och underhållsplaner
  • Du och din brf är medlemmar i HSB – ett medlemskap med många förmåner
  • Trygg brf – din bostadsrättsförening får stöd i styrelsearbete och förvaltning

Nyproduktion i Göteborg

HSB Göteborg erbjuder nyproducerade lägenheter i och runt Göteborg. Via länkarna nedan kan du se våra säljstartade och kommande nyproduktionsprojekt.