Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Laddplats för elbil

Efter önskemål från våra hyresgäster finns det nu möjlighet att hyra en laddplats för elbil i tio av våra hyresfastigheter runt om i Malmö.

 

Vad kostar det?

Kostnaden för en laddplats är 195 kronor per månad utöver den vanliga parkeringskostnaden. Vi bjuder på de tre första månaderna för laddplatsen (värde 195 kronor x 3 månader). Det tillkommer en elkostnad på 1.30 kronor per kWh som faktureras separat av leverantören Clever.

 

Vill du hyra en laddplats?

 1. Anmäl ditt intresse på info.malmo@hsb.se eller telefon 010-442 30 00.
 2. När du fått en plats och skrivit kontrakt med oss på HSB beställer du ett abonnemang och laddkort hos Clever, antingen via www.clever.nu eller på telefon 077-443 39 00. Vi rekommenderar abonnemanget ”Clever Fri”, den har 0 kronor i månadsavgift och passar dig som laddar större delen hemma men behöver komplettera din laddning längst vägen. 
 3. Därefter meddelar du oss ditt kortnummer, då kopplas laddplatsen till ditt kort, vilket innebär att ingen annan kan ladda på din plats. Laddkortet kan du även använda på alla laddstationer i Clevers publika nätverk, då laddar du enligt Clevers ordinarie prislista för publik laddning. De publika laddstationerna hittar du via Clevers app eller på www.clever.nu.

 

Du behöver egen kabel

Laddstationerna är lätta att använda och passar alla laddbara bilar. Däremot har de inga fasta kablar och därför behöver du en egen kabel (mode 3). Har du ingen egen kan beställa av Clever på www.clever.nu eller på telefon 077-443 39 00.

 

Har du en laddplats och behöver hjälp eller har tekniska frågor? 

Ring Clevers kundservice, öppet dygnet runt, på telefon 077-443 39 00.

 

Här finns våra laddplatser

 • Norra Tennisgränd, Hyllie
 • Dirigentgatan 1, Lindeborg
 • Helsingborgsgatan 11, Möllevången
 • Ahlmansgatan 9, Möllevången
 • Tessins väg 1, Ribersborg
 • Spånehusvägen 53-55, Sorgenfri 
 • Spånehusvägen 69, Sorgenfri
 • Söderkullagatan 22, Söderkulla
 • Einar Hansens Esplanad, Västra Hamnen
 • Signalgatan 3, Västra Hamnen

Om du bor i en fastighet som saknar laddplats är du välkommen att hyra en plats i någon av fastigheterna ovan.