Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vem kan logga in och redigera?

Det beror på vilken behörighetsinställning som finns för er Brf hemsida. Standardbehörigheten brukar vara att samtliga i styrelsen kan redigera. Det går också att tilldela så att endast en utsedd Brf-redaktör kan redigera. Då är det Ordförande eller någon annan i din styrelse som är firmatecknare som kan lägga till redaktörer.

Är du osäker, kontakta oss via e-post: webbmaster.norr@hsb.se

Hur loggar jag in för att redigera hemsidan?

För att logga in och redigera går du till er hemsida, ex. www.hsb.se/norr/brfnamn. Scrolla sedan längst ned till den blåa sidfoten och tryck på länken "Redigera".

OBS! Använd ej "Logga in"-knappen längst upp till höger i huvudmenyn då den endast loggar in dig i Mitt HSB, och inte brf-webbsidan.

Använd samma inloggningsuppgifter som du använder för att logga in på Mitt HSB (personnummer och lösenord eller Mobilt Bank-id). För att redigera webbsidan fungerar webbläsarna Google Chrome eller Firefox bäst.

Jag kan inte redigera vår webbsida, den svarta menyn ”Redigera” saknas?

Kontrollera att du har rätt roll eller behörighet för att redigera. Stäm av med ordförande i din styrelse eller kontakta vår Kund- och Medlemservice. Prova också en annan webbläsare, förslagsvis en nyare version av Google Chrome.

Vad kostar det att ha en egen webbsida?

Det är en medlemsförmån så det är gratis om er bostadsrättsförening är medlem i HSB.

Hur hittar jag support för hemsidan?

- Manual och videoguider hittar du här

- Mejla din fråga till webbmaster.norr@hsb.se så får du svar där.

- Ring till Kund- och Medlemsservice på 010-303 20 00 och beskriv att du behöver hjälp med din brf-webbsida.

Vi har ingen webbsida idag men vill veta mer?

Mejla till webbmaster.norr@hsb.se så får du veta mer!