Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Bygg och Fastighetsutveckling

HSB Östergötland erbjuder komplett Bygg och Fastighetsutveckling med långsiktighet, bred kompetens och lång erfarenhet. En väl underhållen byggnad är inte bara långsiktigt bra för ekonomin i en brf, det ger er även en säkrare och tryggare boendemiljö. För att hålla en fastighet i gott skick behöver den skötas om på rätt sätt.

Vill du veta mer?

Erfarna experter

Oavsett om du väljer att låta oss ta hand om hela er fastighetsutveckling eller skräddarsy en lösning kan ni vara säker på att ni får hjälp av professionell kompetens som kan vårda och utveckla er fastighet.

Förutom att ni kan få hjälp med bygg- och anläggningsarbeten, underhåll och underhållsplaner, kan vi hjälpa er med allt från fatta beslut vid stora frågor som stambyte eller relining till att se till så att er förening minskar klimatpåverkan och sänker driftkostnaderna.

Tillsammans med er tittar vi på era behov och hjälper er att hitta den bästa lösningen för er fastighet.


Förvaltning i delar eller helt paket. Välj själva bland våra tjänster:

Välkommen till oss även om ni inte är medlemmar i HSB!

Med hjälp av Bygg och Fastighetsutveckling i HSB Östergötland bevarar ni värdet på er fastighet.
Fyll i ett kontaktformulär och få en offert på tjänster inom Bygg och Fastighetsutveckling.