Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ekonomisk- och administrativ förvaltning

Med ekonomisk- och administrativ förvaltning hos HSB Östergötland får ni total koll på er bostadsrättsförenings ekonomi. Vi kan hjälpa er med en mängd ekonomiska och administrativa tjänster som underlättar arbetet i er förening. Vi planerar också inför framtiden för att öka värdet på fastigheten och alla lägenheter i den. Det är en trygg investering för er i styrelsen och alla medlemmar.

När du väljer någon av våra tjänster kan du känna dig helt trygg tack vare vår långa erfarenhet och breda kompetens. Vi anpassar oss efter dina behov och skräddarsyr därför våra tjänster för att du alltid ska bli nöjd. Du kan själv välja om du vill köpa hela paketlösningar eller enstaka tjänster.

Ekonomi
HSB erbjuder ekonomiska tjänster där vi kan kan hjälpa dig med tjänster som gäller löpande hantering av fakturor, avgifter, hyror, placeringar och arvoden. Vi ser också till att underlätta er långsiktiga ekonomiska redovisning i stort och smått. Det är en trygg investering för dig, ekonomin och hela bostadsrättsföreningen.

Administration
Pappersarbete är ofta väldigt tidskrävande och därför har vi på HSB tagit fram en rad administrativa tjänster för att underlätta ert arbete och frigöra värdefull tid. HSBs ekonomiska- och administrativa förvaltning kan hantera såväl helheten som utvalda delar. Vi skräddarsyr alltid våra lösningar för att de ska passa era behov.

Digitala tjänster
Digitala verktyg som behövs för att ni smidigt ska kunna sköta styrelsearbetet när och var ni vill, men ni får också en personlig ekonom att ringa när ni behöver.

Kontakta oss om ekonomisk- och administrativ förvaltning
Vi sköter ekonomisk- och administrativ förvaltning för brf i Linköping, Åtvidaberg, Mjölby, Motala, Vadstena, Askersund, Kumla och Hallsberg.

Vill du veta mer om ekonomisk- och administrativ förvaltning eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!

Kontakta oss!

Eller skicka en offertförfrågan via formuläret till vänster!