Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Städtjänster för bostadsrättsföreningar

Har din bostadsrättsförening behov av städtjänster? Vi hjälper till med allt från städning av gemensamma lokaler och kontorsstädning till fönsterputs och trappstäd. Vi erbjuder städtjänster för brf i Sundsvall, Gävle, Östersund och alla andra orter där vi har medarbetare på plats för att hjälpa er.

HSB erbjuder städtjänster för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi hjälper till med allt från städning av gemensamma lokaler och kontorsstädning till fönsterputs och trappstäd. Vi har välutbildad personal som kan hantera de flesta av de behov som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare har inom städ.

Vår filosofi är att vi genom att erbjuda dessa tjänster själva med egen personal lättare kan jobba med kundnytta och erbjuda hög service till bästa kvalitet.

Vad ingår i städtjänster för brf?

Här beskriver vi vad som kan ingå i våra städtjänster. Vid varje förfrågan på en städoffert tar vi reda på vad kunden behöver och utgår från det när vi upprättar avtal.

Allmänt städ i gemensamma lokaler, inre utrymmen och trappstäd:

 • Våt- och torrmoppning av golv i entréer, trapphus, källargångar och hissar.
 • Avtorkning väggar upp till brösthöjd i entréer, trapphus och gemensamma utrymmen.
 • Entrémattor skakas eller sopas.
 • Avtorkning armaturer på väggar i trapphus och trappräcken i alla trapphus, handledare och mellan spjälor.
 • Avfläckning glaspartier i entréer.
 • Tömma sopkorgar i vissa gemensamma utrymmen.
 • Städ av hissar.

Städ tvättstugor:

 • Avtorkning och rengörning av maskiner, klädvårdsytor, luddlådor (sitter ofta trångt bakom maskinerna) och golv.
 • Storstädning tvättstugor några gånger per år. Vid detta tillfälle ska allt synligt städas såsom maskiner, rör, ventiler, väggar, fönster, bakom maskiner, torkskåp och luddlådor.

Fönsterputs:

 • Fönster rengörs i trapphus och gemensamma utrymmen såsom källare, lokaler och tvättstugor. 

Extraarbeten städ:

 • Extraarbeten är sådana städuppgifter som beställs vid sidan av ordinarie arbetsuppgifter. Hit hör till exempel fönsterputs, golvvård, storstädning av lokaler, tvättstugor och gästlägenheter med mera.
 • Vi utför även städ på kontor och i butik.

Avtal där städtjänster ingår

En hel del av detta ingår i våra avtal för fastighetsservice, fastighetsskötsel och teknisk förvaltning.

Kontakta oss om städtjänster

Vi erbjuder städtjänster för brf i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sandviken, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Härnösand, Ljusdal, Sollefteå och Ånge.

Vill du veta mer om städtjänster, fastighetsskötsel eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltningFyll i vårt formulär så hör vi av oss!