Skadedjur - Anticimex

Vi har en försäkring tecknad med Anticimex för kontroll och sanering av skadedjur för våra boenden.

Det är aldrig kul när man misstänker att man har några oberäknade andrahandsgäster i sitt hem. Speciellt när dessa skapar oreda och obehag. Vi har tecknat ett avtal med Anticimex för att hjälpa våra medlemmar att undersöka och sanera vid behov.

Vad är ett skadedjur?

Som boende i ett hem är det näst intill omöjligt att eliminera alla typer av djur att komma in och leva i ett ofrivilligt samboskap, och de flesta djur som tar sig in är helt ofarliga och skapar inget obehag. 

Problemet uppstår när ett djur ställer till problem för den boenden eller föremål i hemmet. Exempel på detta kan vara diverse typer av malar och baggar som äter på våra textiler eller de som skapar obehag för de boenden. 

Kontaktinformation

Vid misstanke om att det finns skadedjur i lägenheten kan ni tillkalla hjälp från Anticimex. Ni ringer då deras huvudväxelnummer. Du kan behöva säga att dur ringer från BRF Agersö i Kista och att vi har Brandkontoret som försäkringsbolag.

De kommer att hjälpa till med tips och råd om undersökning och hur en bekämpning kan gå till. 

Telefonkontakt (vardagar 08-17): 075-245 10 00

Man kan även besöka anticimex hemsida där de har information om hur man identifierar ett skadedjur samt hur dessa bekämpas. Deras adress är https://www.anticimex.com/sv-se/