Nyhetsbrev 2015-06-08

11 juni 2015 Information från Styrelsen 2015-06-08

Soprummet

Rengöring av soprummet genomförd.

Tvättstugorna

Ett förslag på en genomgripande maskin förbättring har inkommit till styrelsen. Vi kommer nu att gå vidare med att ta in offerter från några återförsäljare för att gå vidare med upprustning av maskinparken i tvättstugorna..

Stamspolning

Vi har tagit beslut om stamrensning av avloppen. Detta kommer att genomföras efter sommaren. Vi återkommer närmare med information om tillvägagångssätt och tidpunkter.

Fasad-rengöring

Vi har beslutat att genomföra en fasadtvätt på de fastighets väggar som bedöms som kraftigt påverkade av alg påväxt. Detta kommer att ske under sommaren och vi kommer att anlita ett företag som använder den mest miljövänliga metod som står till buds. De använder avjoniserat vatten under mycket lågt tryck.

Mark

Diskussioner har förts kring att åtgärda vissa träd som dels inte längre är vackra och dels skymmer utsikten för de boende, detta kommer att ske till hösten.

Nycklar

Vi skall teckna ett avtal med Norrlås i centrum för hantering av våra nycklar, detta för att underlätta hanteringen för alla boende i våra fastigheter.

Fasadförbättringar

Det finns smärre putsskador på våra fastigheter samt på grunden till vårt sophus som vi bestämt att åtgärda. Utförare är kontaktad och bättringarna kommer att utföras i sommar.

Styrelsen önskar alla en skön och härlig sommar!

Nästa styrelsemöte sker den 17:e Augusti.

STYRELSEN


Till nyhetslistan