Nyhetsbrev 2017-10-18 (nr 8)

25 oktober 2017 Nya värmeväxlare, vattensparande produkter, synpunkter på elbilsladdning efterfrågas, LED-belysning efter årsskiftet.

 

Information från styrelsen 2017-10-18 NR08

Nya Värmeväxlare.

Total injustering av radiatorsystemet, innergivare för bättre kontroll av inner temperaturen i samtliga lägenheter, installation av vattensparande produkter kommer att ske:

Avisering kommer att göras fredag den 3 november till samtliga lägenheter, arbetet kommer att utföras i V46 med början i nr 23 13/11, samtliga lägenheter skall vara klara den 16/11, fredag den 17; e är en reservdag! Som sagt mer info kommer.

Tak och puts

Smärre brister på våra tak skall åtgärdas. Måste skjutas på till i vår då osäkerhet med vädret finns.

Laddning av elbilar!

Styrelsen har tillsatt ett projekt med avsikt att se över möjligheten och tillväga gångsättet att kunna ladda elbilar i vår Carport.

Det är absolut förbjudet att använda motorvärmarna får laddning av elbil!

Vi behöver DIN information och synpunkter på dels behovet av ladd möjligheter och gärna förslag på hur DU tycker det skall gå till-

Lämna dina förslag antingen i vår förslags låda som finns på ett cykelförråds gavel eller maila beckasinenjakobsberg@gmail.com, vi vill ha dina svar senast den 3 november.

Grannsamverkan

Vi kommer att starta upp grannsamverkan, kallelse kommer.

LED Belysning

Beslut har tagits arbetet på börjas efter årsskiftet, samtlig belysning i trapphus, tvättstugor och förråd kommer att bytas. Vi diskuterar att även byta ut all belysning i Carportarna

Ekonomi

Budget arbetet har påbörjats skall vara klart de 15 november.

Julgran

Årets julgran beställd!

Dags för fräscha filter inför hösten, kontakta husombuden!

Styrelsen

Nästa styrelsemöte är 14 november, kl 17.00 på HSB, då fastställs budgeten för 2018 


Till nyhetslistan