Nyhetsbrev 2017-06-13 (nr 5)

20 juni 2017 Nya stadgarna antagna, byte av värmeväxlare, målning av cykelförråd, skadegörelse i 25:an.

 

Information från styrelsen 2017-06-13 NR05

Årsstämman

Årsstämman genomförd den 8 maj med 35 röstberättigade, ett första beslut avseende införande av nya stadgar gjordes och ett enhälligt möte röstade ja.

Ny styrelse röstades fram och anslås på anslagstavlan i entréerna.

En extra stämma skall nu hållas den 13 juni för att i en andra omgång godkänna införande av nya stadgar.

Extra Stämma

Extra stämma hölls den 13 juni endast 8 st röstberättiga närvarade, ett enhälligt beslut antog de nya stadgarna som nu efter den administrativa processen kommer att tas i bruk i höst.

Nya Värmeväxlare.

Beslut har tagits att ersätta de gamla värmeväxlarna med ny, i anbudet ligger ett antal ytterligare delar förutom nya värmeväxlar, som ytterligare en avgasare för bättre vattenkvalitet i värmesystemet, Total injustering av radiatorsystemet, innergivare för bättre kontroll av inner temperaturen i samtliga lägenheter, installation av vattensparande produkter i samtliga lägenheter.

Tak och puts

Smärre brister på våra tak skall åtgärdas.

Målning av cykelförråd.

Beslut har tagits att måla om våra cykelförråd, anslag har satts upp, tyvärr måsta cyklar flyttas enligt den information som har satts upp för att inte cyklarna också skall bli ommålade tyvärr hörsammar inte alla detta, och det innebär att vi kommer att flytta de cyklar som finns kvar och eventuellt även klippa lås som hindrar borttransport.

Inbrott/skadegörelse.

Hus nr 25 har drabbats av ett vansinnesdåd, med försök till att bytta upp plåt dörrarna, blomjord har hällts ut i entrén och sedan har man urinerat på golvet! Bilar har slangats på bensin, och vår vattenspridare på vattenslangen har stulits!

Viktigt att vi försöker vara uppmärksamma på skumma individer som vi inte känner igen!

Styrelsen
Nästa styrelsemöte är 23 augusti kl 17.00 på HSB.

Trevlig sommar 


Till nyhetslistan