Nyhetsbrev 2015-09-15

22 september 2015 Information från styrelsen

Hej!

Vi tänkte först få hälsa de nya bostadsrättsinnehavarna mycket välkomna till vår förening!

Tvättstugorna

Offertförfrågan utskickad till tre möjliga leverantörer för utbyte av utrustning i tvätt stugorna. Vi hoppas att kunna ta beslut inom en månad.

Stamspolning

Stamspolningen har genomförts! Några lägenheter har inte kunnat spolas för att det inte funnits någon nyckel i tuben. Dessa kommer att aviseras igen.

Ventilation

Den rensning av ventilationen som ej blev bra gjord i våras har påbörjats. Hus 23 och 25 skall vara klara, hus 27 och 29 återstår. Tyvärr får vi dålig info från företaget när de genomför rensning/kontroll.

Mark

Beskärning av träd kommer att ske i höst.

Nycklar

Vi skall teckna ett avtal med Norrlås i centrum för hantering av våra nycklar, detta för att underlätta hanteringen för alla boende i våra fastigheter. Ej klart ännu.

Cykelrensning

Observera! Det är dags att rensa i våra cykelförråd igen!

Alla ombeds att märka sin cykel med namn och adress om man vill ha sin cykeln kvar. Det räcker med att man lägger en lapp på pakethållaren.

Torsdag den 8:e oktober kommer vi att flytta bort de cyklar som inte är märkta!

Hiss-åtgärder

Onsdag den 23 september kommer Schindler att åtgärda besiktningsanmärkningar. Detta innebär att störningar kommer att ske under hela dagen till och från. Anslag sätts upp vid hissarna.

Budget

Budget-arbetet har på börjats inför 2016. Vi återkommer med närmare besked efter att budgeten blivit klar senare i höst.

Mail adresser:

Vi vill påminna alla om att skicka sina mail adresser till vår webbmaster för att vi i framtiden lättare skall kunna komma i kontakt med alla boende.

Stölder

Det har tyvärr förekommit stölder i våra carportar av hela hjul och registreringsskyltar. Även slangning av bensin har förekommit, så håll ögonen öppna!

Sånt här är svårt att komma till rätta med men styrelsen håller på att titta på vilka möjligheter som finns.

Styrelsen

Nästa styrelsemöte sker den 12:e oktober. Har du frågor så är du välkommen att ta kontakt med någon i styrelsen så tar vi upp frågan på mötet.


Till nyhetslistan