Nyhetsbrev 2016-02-02 (nr 1)

04 februari 2016 Gå med i Styrelsen! Årsstämman blir av i april. Nya fläktar installerade. Jour kostar!

Tiden går fort, ena dagen vinter andra dagen regn och rusk, men vi går mot ljusare tider nu!

Valberedningen

Valberedningen är nu i full gång med att försöka skaffa några nya medarbetare till vår styrelse, både ordinarie och suppleanter!

Det är ett roligt, trevligt och stimulerande jobb där man känner att man gör nytta i föreningen och som också erbjuder en ringa ersättning för din insats! Du behövs -- vi kan inte fungera utan att några erbjuder sig att jobba för att hålla vår förening så bra som möjligt!

Så du som känner att du kan lägga några timmar per månad på detta arbete hör av dig snarast till vår valberednings ordförande Erik Andersson i nr 29, tel 0708720667, eller till någon i styrelsen!

Årsstämman

Årets stora begivenhet årsstämman går av stapeln TISDAGEN DEN 26 APRIL KL 19.00. Notera detta i almanackan! Plats meddelas senare.

Lättare förtäring, kanske ett lotteri och mycket information kommer att vara kvällens Agenda. 

Eventuella motioner skall vara styrelsen till handa senast den sista februari!

Ventilation

Fläktarna installerade, intrimning pågår. Ny så kallad OVK-besiktning kommer att ske i mitten av februari. Detta kommer att aviseras av utförande företag!

Ekonomi

Bokslutsmöte den 17 mars.

Behov av Jour-insats vid problem

Om problem uppstår utanför HSBs normala arbetstid och jour-montör av något slag skulle behövas så måste husombuden kontaktas först, innan jour kontaktas. Vissa enkla saker kan ett husombud klara av som t.ex. att behöva byta propp i trapphuset.

En utryckning är mycket dyr, ca 2000 kr oavsett ärende. Sen tillkommer kostnad för arbete och material. I fortsättningen kommer lägenhetsinnehavaren att debiteras hela jourkostnaden om inte husombudet först kontaktats! Dock gäller förstås sunt förnuft.

Husombud finns i varje hus. Om ombudet i ditt hus inte skulle vara tillgängligt, ta då kontakt med ett ombud i ett annat hus och om inte det fungerar ring någon i styrelsen!

Styrelsen

Nästa styrelsemöte sker torsdagen den 17 mars kl. 10:00.

 


Till nyhetslistan