Nyhetsbrev 2015-10-12 (nr 5)

12 oktober 2015 Tvättutrustning byts 23-24 oktober! För låg kapacitet på centrala ventilationsfläktar. Norrlås i centrum sköter nycklar. Budget klar - avgift höjs med 2 %.

Tvättstugorna

Beslut har fattats om att anta anbudet från Tvättstugeservice om utbyte av maskinerna i tvättstugan.

Stamspolning

Stamspolningen har genomförts! Några spolnningar har inte kunnat utföras för att de boende inte varit hemma och det inte funnits någon nyckel i tuben. Dessa kommer att aviseras igen. När det är gjort kommer resutatet gås igenom för att se vad vi behöver åtgärda.

Ventilation

Ventilationskontrollen har genomförts. Det visade sig att våra centralfläktar har för låg kapacitet och behöver bytas ut. Detta har styrelsen nu börjat titta på.

Mark

Beskärning av träd kommer att ske i höst.

Nycklar

Avtal med Norrlås i centrum är nu klart. Har ni behov av en nyckel skall ni vända er till Norrlås som finns i Jakobsbergs centrum.

Cykelrensning

Totalt rensades 20 cyklar bort från cykelförråden. Dessa är i tryggt förvar under tre månader. Om ingen hör av sig till styrelsen om sin cykel under den tiden kommer de tas om hand på lämpligt sätt.

Hissarna

Besiktningsanmärkningarna har nu åtgärdats.

Budget

Budgetarbetet för 2016 är nu klart. Avgiften har beslutats höjas med 2 %. Vi har inte höjt hyran på flera år, men vi är nu tvungna att anpassa oss efter det högre allmänna kostnadsläget.

Mail-adresser

Vi vill påminna alla om att använda Kontakt-sidan på vår webb http://194.103.227.14/norrastorstockholm/brf/beckasinen och meddela er email-adress. Detta för att vi i en framtid lättare skall kunna komma i kontakt med alla i föreningen. (Vi vill ogärna skriva ut föreningens email-adress på sidor som denna där de är tillgängliga för allmänheten, eftersom det leder till mängder av skräppost. Men vet ni redanadressen går det bra att skicka direkt till den.)

Styrelsen

Nästa styrelsemöte sker den nionde november. Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med någon i styrelsen så tar vi upp frågan på mötet.

 


Till nyhetslistan