Nyhetsbrev 2017-02-03 (nr 2)

04 februari 2017 Årsstämman närmar sig med nya stadgar, hög vattenförbrukning, bilspärr vid dagis.

Information från styrelsen 2017-02-03 NR02

Motioner

På alla anslagstavlor är information om inlämnande av motioner uppsatt, de skall senast vara styrelsen tillhanda den sista februari!

Värmeåtervinningssystemet

Arbetet med vårt värmesystem är nu klart. Beslut taget att installera innergivare i samtliga lägenheter! Ett energi avtal är tecknat med HSB Värmland, kommer att sättas upp i varje entré samt, info kommer att delas ut.

Årsstämman

Årsstämman kommer att gå av stapeln måndag den 8 Maj, närmare info kommer. Du som är intresserad av ett intressant jobb och vill ingå in styrelsen hör av er till ordförande i valberedningen Erik Andersson i nr 29!

Vi kommer att få en genomgång av de nya stadgarna av HSB:s Mikael Wallbom på stämman, och ett första beslut att anta dessa, sedan kommer en kallelse om en andra beslutande omröstning. Antagande av nya stadgar kräver beslut av två möten!

Grind

En bilspärr av typ BAX har beslutats, och kommer att placeras vid in farten mot DAGIS/Skola! Anledning är att komma tillrätta med smitkörningar från folk som hämtar och lämnar barn på dagis och inte orkar köra gatan, detta har vid flera tillfällen orsakat incidenter. Grinden kommer att sättas upp i vår.

Vattenförbrukning

Vid mätningar har det visat sig att i vår förening används betydligt mycket mer vatten än snittet i tex Järfälla i övrigt. Detta innebär att vi har onödigt höga vattenkostnader, därför ombeds alla att tänka på hur man använder vattnet, att inte slösa och låta det rinna i onödan och helst installera snål spolande munstycken på era kranar!

Filter

BYT Filter för er egen skull och för en renare och bättre inne miljö! Gå till ditt husombud och skaffa nya filter, de kostar 25 kr per styck.

Styrelsen

Nästa styrelsemöte sker måndag den 13 Mars kl 15.00 nere på HSB.


Till nyhetslistan