Nyhetsbrev 2016-10-18 (nr7)

19 oktober 2016 Ny portkod, brandbesiktning, inbrott i miljöstugan, ny rutin för MC-förrådsnycklar.

Information från Styrelsen 2016-10-18 (nr 7)

 

Portkoden

Som alla märkt har portkoden bytts.

MC-Förrådet

Nytt lås insatt i MC förrådet, beställning av plats i MC förrådet görs nere på HSB, nyckel hämtas ut hos Sven Jansson i Nr 29, vi administrerar nycklar själva för att få bättre kontroll!!

Barnvagnsförråden

En upprensning i barnvagnsförråden kommer att göras under v43, det enda som får finnas i dessa förråd är barnvagnar och i vissa fall rullatorer, övrigt material kommer att tas om hand och förvaras på annat ställe och kan fås tillbaka genom att kontakta någon i styrelsen.

Brandbesiktning

Vid en brandbesiktning har vi fått en anmärkning, barnvagn placerad framför dörr till fläktrum på Birgittavägen 25, berörd ombedes att snarast ombesörja så att barnvagnen placeras i barnvagns rummet eller i lägenheten.

Parkeringsplatser

Vi har 12 st. lediga parkeringsplatser, så om du har behov kontakta HSB för plats.

Värmeåtervinningssystemet

Arbetet med vårt värmesystem och dess övervakning kan innebära att variationer på varmvattnet kan uppstå under kortare perioder, enlig entreprenören skall detta arbete vara klart i början av december.

Budget

Arbetet med vår budget har påbörjats och diskussioner avseende en smärre höjning av vår avgift diskuteras, besked kommer i november.

Inbrott

En polisanmälan har gjorts avseende inbrottet i vår miljöstuga, polisen har meddelat att ärendet har lagts ner i brist på bevis! Var vaksamma om ni ser någon/ra skumma personer i vårt område!

Övrigt

Observera att parkering mer än 15 minuter utanför porterna INTE ÄR TILLÅTEN, utökad parkeringskontroll kommer att ske. SKÄRPNING!!!

Tänk på hastigheten när du kör runt vår rondell, det finns småbarn i våra hus!!!!

Rastning av hundar får inte ske inom vårt område, skyltar finns

Styrelsen

Nästa styrelsemöte sker måndagen den 14 november. kl 17.00 nere på HSB


Till nyhetslistan