Nyhetsbrev 2015-08-17

19 augusti 2015 Nu drar vi igång med höstens aktiviteter! Ny utrustning i tvättstugorna kommer. Stamspolning startar v35.

Hej!

Äntligen har sommaren kommit! För de som har gjort slut på sin semester är det ju lite trist men jag tror ändå att alla njuter av det sköna vädret. Hoppas ni har haft en skön sommar trots det väder som varit? Välkomna tillbaka så drar vi igång med höstens aktiviteter!

Tvättstugorna

Offertförfrågan skall nu gå ut. En ny Torktumlare av den nya energisnåla modellen har installerats i 27;an. I stort sett samtliga maskiner kommer successivt att bytas ut under hösten.

Stamspolning

Tidigare har meddelats att vi kommer att genomföra en stamspolning. Valet av leverantör föll på Rena Avlopp och de kommer börja vecka 35. Rena Avlopp kommer att informera om hur det ska gå till.

Fasadrengöring

Genomförd.

Mark

Beskäring av träd kommer att ske i höst.

Nycklar

Vi skall teckna ett avtal med Norrlås i centrum för hantering av våra nycklar, detta för att underlätta hanteringen för alla boende i våra fastigheter.

Fasadförbättringar

Gjorda.

Lägenhetsöverlåtelser

Under senvåren och sommaren har 9 st lägenhetsförsäljningar skett. Vi önskar alla nya lägenhetsinnehavare mycket välkomna till vår förening!

Mail-adresser

Vi vill påminna alla om att skicka sina mail adresser till vår webbmaster för att vi i en framtid lättare skall kunna komma i kontakt med alla boende. Skicka bara ett mail till "Webansvarig Beckasinen" <beckasinenjakobsberg@gmail.com>.

Några pekpinnar

Du som grillar på bottenlägenheterna måste tänka på brandrisken framförallt om ni har en träklädd altan. Då det förekommer att det samlas som det upplevs skräp på uteplatserna. Dels ser det inte speciellt snyggt ut men framförallt är det en brandrisk om plast och annat samlas. Försök därför se till att det är så rent som möjligt på uteplatsen. 

Styrelsen

Nästa styrelsemöte sker den 15;e September. Har du frågor så är du välkommen att ta kontakt med någon i styrelsen så tar vi upp frågan på mötet!