Nyhetsbrev 2017-04-12 (nr 4)

20 juni 2017 Årsstämman med viktiga stadgeförändringar, brandbesiktning gjord, taken behöver åtgärdas, start av grannsamverkan.

 

Information från styrelsen 2017-04-12 NR04

Årsstämman

Årsstämman kommer att gå av stapeln måndag den 8 Maj, lokal är konst forums lokal nere i Jakobsbergs Centrum, bakom kommunhuset, beskrivning på plats sätts upp i varje port.

Kallelse, dagordning, verksamhetsberättelse, valberedningens förslag samt de föreslagna nya stadgarna kommer att delges innan mötet. Inga motioner har inkommit.

Passa på nu och gå på årsstämman, ta del om vad som har hänt , vad som är på gång och framförallt lyssna på hur de nya stadgarna ser ut och göra en första omröstning för antagande av de nya stadgarna.Beslut om att ta de nya stadgarna kräver två på varandra följande stämmor, vilket innebär att vi kommer att kalla till en extra stämma avseende beslut om nya stadgar. Det datumet är inte fastslaget ännu. Vi kommer att bjuda på kaffe med något till.

Brandbesiktning

Brandbesiktning av våra fastigheter har genomförts, inga anmärkningar!

Takprotokoll.

Besiktning av våra tak har genomförts, det visar sig att vissa åtgärder behöver göras, vi har gått ut med offertförfrågan, det är inga stora åtgärder men de behöver göras.rs för att säkra våra tak.

Inbrotten

Efter diskussion med polisen som rekommenderar att vi startar grannsamverkan så kommer vi dra igång detta i höst.

Filter

BYT Filter för er egen skull och för en renare och bättre inne miljö, gå till ditt husombud och skaffa nya filter, 25 kr st. kostar dom!

Inglasade balkonger.
Vid problem med inglasade balkonger är åtgärder något var och en får stå för själva.

Styrelsen

Nästa styrelsemöte är Årsstämman den 8 Maj kl. 19.00 i Jakobs salen nere i Centrum, vägbeskrivning har satts upp i portarna.

Nu kommer VÅREN! 


Till nyhetslistan