Nyhetsbrev 2017-03-14 (nr 3)

08 april 2017 Hög vattenförbrukning, Grannsamverkan mot bilbrott, bilspärr kommer installeras.

Information från styrelsen 2017-03-14

Motioner

Inga motioner har inkommit till stämman!

Värmeåtervinnings systemet

Arbetet med vårt värmesystem är nu klart. Beslut taget att installera innergivare i samtliga lägenheter!

Bokslut 2016

Bokslutet genomgånget och godkänt.

Årsstämman

Årsstämman kommer att gå av stapeln måndag den 8 Maj. Lokal är konstforums lokal nere i Jakobsbergs Centrum, bakom kommunhuset, Kallelse och agenda kommer.

Grind

En bilspärr av typ BAX har beslutats, och kommer att placeras vid in farten mot DAGIS/Skola! Grinden kommer att sättas upp i vår.

Vattenförbrukning

Vi kommer att göra ett antal stickprov för att mäta vattenflödet i lägenheterna.

Diskussioner pågår i styrelsen om att införa ett snålspolande koncept som kan ge en reduktion av vårt vattenuttag på ca 30%, vilket ger en sänkning av våra kostnader med ca 60 000 sek om året.

Inbrotten

Vi har ju tyvärr drabbats av inbrott i våra bilar vid flera tillfällen och även slangning av bensin samt stöld av registreringsskyltar från våra bilar: Av denna anledning har representanter från styrelsen haft ett möte med Polisen i Jakobsberg. Polisen står tyvärr utan tillräckliga resurser men har föreslagit att vi skall starta Grannsamverkan i vår förening.

Dels får vi tips från Polisen om vad vi kan göra och dels ökar medvetenheten hos de boende som får försöka hålla ögonen öppna på främmande personer i området, vi återkommer om detta men håll ögonen öppna på personer ni inte känner igen!

Filter

BYT Filter för er egen skull och för en renare och bättre inne miljö, gå till ditt husombud och skaffa nya filter, 25 kr st. kostar dom!

Styrelsen

Nästa styrelsemöte sker måndag den 12 april kl. 17.00 nere på HSB




Till nyhetslistan