Nyhetsbrev 2015-11-11 (nr 6)

11 november 2015 Nya tvättutrustningen installerad. Gran till advent! Nya centralfläktar skall installeras. Vakter ska patrullera nattetid.

Information från styrelsen

Nu är hösten snart förbi, träden har tappat sina löv(nästan) och vi väntar på vintern som vi inte vet hur den blir, dock vet vi att vi kommer att ha en gran på gården inför advent.

Tvättstugorna

Samtliga nya maskiner är installerade. Informationskvällar om användandet har har genomförts. Nu hoppas vi att alla är nöjda!

Viktigt att notera att det är två filter på torktumlaren som skall rengöras.

Ventilation

Analys av ventilationen har genomförts. Det visar sig att våra centralfläktar har för låg kapacitet. Beslut har tagits att installera nya och starkare fläktar för bättre ventilation.

Mark

Beskärning av träd kommer att ske i vår.

Ekonomi

Två lån har skrivits om till betydligt bättre ränta än tidigare.

Säkerhet

Ett avtal med RAPID (Rapid Larmcentral) har tecknats. De kommer att utföra 10 st ronderingar med hund , s.k spontanrondering, vilket innebär att de hela tiden kommer på olika tider och olika antal gånger per natt så ingen skall kunna veta när rondering sker.

Barnvagnsrummen

Tyvärr samlas det skräp i barnvagnsrummen, t.ex. barnvagnar som inte används och leksaker. Försök se till att ta bort skräp, sådant som inte används och annat som inte skall finnas i dessa utrymmen.

Ombyggnad/tillbyggnad/ändring

En avtals-blankett har tagits fram för att användas vid förändring i lägenheten som kräver någon form av ombyggnad. Denna har delats ut till alla lägenheter och kommer att finnas på webbplatsen.

Välkomstbroschyr

En uppdaterad version av välkomstbroschyren har tagits fram av styrelsen. Vi har beslutat att samtliga lägenhetsinnehavare skall få ett exemplar då det finns mycket av allmängiltig karaktär som även nuvarande lägenhetsinnehavare bör vara intresserade av. Broschyren kommer senare under hösten.

Alla som köper en lägenhet kommer att få en broschyr via husombuden.

Styrelsen

Nästa styrelsemöte sker den 7:e december. Har du frågor så är du välkommen att ta kontakt med någon i styrelsen så tar vi upp frågan på mötet.

 


Till nyhetslistan